Eğer Konu Luffy ise Big mom yetmez hemen oraya Bir Kaido yazalım lütfen..Gemiden indik.Etrafa dağıldık.Elimde Nidai kitetsu ağır ağır ilerliyorum.Birden onu gördüm
Kimi?
Big Mom'ı.Tam önümdeydi.Aman allahım böyle birşey olamaz.Boyu 10 metre
Eğer Konu Luffy ise Big mom yetmez hemen oraya Bir Kaido yazalım lütfen..Gemiden indik.Etrafa dağıldık.Elimde Nidai kitetsu ağır ağır ilerliyorum.Birden onu gördüm
Kimi?
Big Mom'ı.Tam önümdeydi.Aman allahım böyle birşey olamaz.Boyu 10 metre
Komutanları yendi şimdi sıra yonkolarda Önce BigMom'u patates edecek sonra Kaido'yu. Zoro da kumda falan oynasınAma Zoro'nun olmadığı arcta Luffy iki komutan aldı ya O yüzden King kalibresi olamıyor
Sana göre dağ bayır gezince de p.up alınıyordu değil mi?Ama Zoro'nun olmadığı arcta Luffy iki komutan aldı ya O yüzden King kalibresi olamıyor
Aynen sıra sıra mesela Usopp yc9 ile bile karşılaşmamışsa yc8 için şansı olamıyor.Sistem buKomutanları yendi şimdi sıra yonkolarda Önce BigMom'u patates edecek sonra Kaido'yu. Zoro da kumda falan oynasın
Evet aynı ts Luffy gibiSana göre dağ bayır gezince de p.up alınıyor du değil mi?
Bu sıra da jinbei de öleceği yeri arayacak herhalde.Muhtemel spoil:
King , Luffye saldıracak Zoro engellecek ...sonuç Zoro vs Kİng
Queen ,Luffye saldıracak Kidd engellecek ...sonuç Kidd vs Queen
Jack , Luffye saldıracak Law ve Killer engellecek sonuç Law-killer vs Jack
Luffy vs Big Mom başlıyacak ...
2 yıl güçlenmek için KK sağ kolu ile ada da kalan adam a da çayır çimen gezdi demezsin...Evet aynı ts Luffy gibi
Mihawk'la ve babunlarla adada kalan adam Perona'yla evcilik oynadı2 yıl güçlenmek için KK sağ kolu ile ada da kalan adam a da çayır çimen gezdi demezsin...