Luffy önce Big Mom'ı dövecek. İyi bir ayar verecek ona.Sen Zoro’yu bırakta, dua et Luffy, Kaido ile dövüşürken etrafta zurna falan olmasın...
Zoro da biz de her gece yeminler ediyoruz reyiz... hsjsjsk
Luffy önce Big Mom'ı dövecek. İyi bir ayar verecek ona.Sen Zoro’yu bırakta, dua et Luffy, Kaido ile dövüşürken etrafta zurna falan olmasın...
Zoro da biz de her gece yeminler ediyoruz reyiz... hsjsjsk
İşte bu konuda Kaido çok şanssız garibim. Zoro gibi bir hayvan gelip ona patlayacak...Güçlü bir rakip görsünde artık herkes rahat etsin. Smile smile nereye kadar...
Luffy önce Big Mom'ı dövecek. İyi bir ayar verecek ona.
Zoro Kaido ve King'i kesecek diyince sorun olmuyor mu?
Ben öyle bir şey demedim reyiz...Zoro Kaido ve King'i kesecek diyince sorun olmuyor mu?
He doğru Zoro>Luffy diyordunuz dimi
Gemiden indik.Etrafa dağıldık.Elimde Nidai kitetsu ağır ağır ilerliyorum.Birden onu gördüm
Valla bilemiyorum hangi Zoro fanını görsem öyle diyordu ya ?Ben öyle bir şey demedim reyiz...
Ben böyle bir şey de demiyorum reyiz...
Zoro King'i kesecek diyince de Zorocular şöyle zorocular böyle diyorsunuzLuffy önce Big Mom'ı dövecek. İyi bir ayar verecek ona.
Ama Zoro'nun olmadığı arcta Luffy iki komutan aldı ya O yüzden King kalibresi olamıyorZoro King'i kesecek diyince de Zorocular şöyle zorocular böyle diyorsunuz
Yok be reyiz öyle demiyoruz. Zoro karşıtları biz öyle diyormuşuz gibi etrafa yayıyor sonra öyle kalıyor... jsjsjsjValla bilemiyorum hangi Zoro fanını görsem öyle diyordu ya ?