Sen direk kafanda bitirdiğin için öyle o.ben öyle anlamışım demek ki...
Yoksa anlaşılacak hiç bir şey yok. Adamın arkası dönük bomba patlamış havasında ortam.
Sen direk kafanda bitirdiğin için öyle o.ben öyle anlamışım demek ki...
Gözleri sanki ben ölecem kasım aralık der gibi bakıyor, öyle geldi bana ne bileyim.Sen direk kafanda bitirdiğin için öyle o.
Yoksa anlaşılacak hiç bir şey yok. Adamın arkası dönük ortamı patlatmış mı ne.
Ya ne gözü. Adamın yüzü görünmüyor .Gözleri sanki ben ölecem kasım aralık der gibi bakıyor, öyle geldi bana ne bileyim.
Kınların başına geçecek kısmını unuttun.Zoro - Wano'yu hizaya getirip Samurayları altında toplayacak , Jack'i alacak Orochi'yi alacak (tabi o zamanlar seviyesini yüksek tutuluyordu) Kyoshiro'yu alacak,Ashura Doji'yi yenip biat ettirecek kendisine, King'i alacak Kaido'da patlama yapacak Wano sonu da Amiral olacak aynen baya fazla söylüyormuş Luffy fanları
Adam güç anlamında çöp. Law bile zorlanmadan alıyor adamı. En son plan yaptım vs dediğinde onu da batırdı. Raizo reis bile durumdan rahatsız.Kinemon adam gibi adam olduğundan.
bölecem kasımda duruşudur belkide..Gözleri sanki ben ölecem kasım aralık der gibi bakıyor, öyle geldi bana ne bileyim.
Yok.Bu hafta yeni bölüm var mı?
YokBu hafta yeni bölüm var mı?
Haklısın fakat adam küçükken Kinemon'un peşinden ayrılmamış biri, şimdi liderliği Kinemon'un elinden almaz; ayrıca Oden dünyayı dolaşırken haneyi kim yönetiyordu, bu da önemli ki bence o isim yine Kinemon'dur.Aslında denjiro hem güçlü hem de liderlik vasfı var. Ama adam da deli gibi kinemon fetişi var. Anlayamadim gitti...