İşte reyiz bu ileri görüşlülüğümün sebebi; Avokado ile Muzu karıştırmamak...Adam ileri görüşlü ya
Kıyma makinesi gibiler mübarek, eee kurban bayramı da geldi
İşte reyiz bu ileri görüşlülüğümün sebebi; Avokado ile Muzu karıştırmamak...Adam ileri görüşlü ya
Kıyma makinesi gibiler mübarek, eee kurban bayramı da geldi
Ben de bu bölümü diğerlerinden ayıran başka bir güzellik incelik var diyordum teşekkürler@Yubashiri-sama Böyle bir bölüme Sanji'yi koymamak nasıl bir krallık... Hoşuna gitmiştir kesin
Reyizin başka amaçları var... Sevinedurun :/Ben de bu bölümü diğerlerinden ayıran başka bir güzellik incelik var diyordum teşekkürler
Kid ve Zoro katliam yapmış. Kınlar şov yapmış. Üstüne Law havalı poz kesiyor. Sevdiğim üçlü Kid, Zoro ve Law'a müthiş havalı paneller çizmiş. Kim s..sever Sanji'yi bu saatten sonra gitsin önce Nami'yle Bugs Bunny'i kurtarsın o.@Yubashiri-sama Böyle bir bölüme Sanji'yi koymamak nasıl bir krallık... Hoşuna gitmiştir kesin
Keşke nasıl kestiğini de görebilseydik reisin ya..Hepsinin yapacağı işi tek başına yapıyor zaten .
Çünkü havalılar?Zoro ve Kid neden Justice League filmindeki Batman gibi şekil şukul durup sadece minyon kesiyor?
Xp kasıyorlarZoro ve Kid neden Justice League filmindeki Batman gibi şekil şukul durup sadece minyon kesiyor?
Artık adamın bölümlerde ki yokluğu bile fark edilmiyor, o derece görünmez oldu kostümüyle... kskskskBen de bu bölümü diğerlerinden ayıran başka bir güzellik incelik var diyordum teşekkürler
Ciddiye almamak lazımTeach'i, küçükken, ağlamaklı halde iken, yalnızken yanına alıp ona yuva veren adama, önce tek başına kafa tutup sonra yere serilince adamlarıyla sırtlanlar gibi mermi yağdırmasının savunulacak tarafı yok.
Sanji büyük ihtimalle yine kurtaracak milleti ama ne yapacak bilmiyorum.Reyizin başka amaçları var... Sevinedurun :/
Amiral olmasına kaç Exp kalmıştır?Xp kasıyorlar