Üye silindi 1004
Oda evi arabayı sempati duyalım diye sattı zaten. Cidden ağır çaba harcıyor duymamana şaşırırım reis.@Yubashiri-sama ben galiba Odene sempati duymaya başlıyorum.
Oda evi arabayı sempati duyalım diye sattı zaten. Cidden ağır çaba harcıyor duymamana şaşırırım reis.@Yubashiri-sama ben galiba Odene sempati duymaya başlıyorum.
Şu saçma şeyi kullanmayın artık ya. Pica'dan güçlü adam vardı da Zoro dalmadı zaten. Adada Pica'dan güçlü bir Dof birde Fuji vardı. Hangisini alsın?Zoronun en son dovustugu adam pica yanlis hatirlamiyorsam. Picadan kinge atlamak ne bileyim sacma olur, zoro o capta biri oldugunu daha gosteremedi. Bu arc jacki alsin agzimizin tadi bozulmasin
Kid'le Zoro biraz dinlensin Kaido'nun tayfasını biçtiler.Nedense hafaya kid zoro vs ulti who's who olacakmış gibi geliyo bakalım.
Adam ileri görüşlü yaRakiplerini hep hiç ummadıkları anda vuran sinsi biri. Oden den deli gibi korkuyordu şimdi en yakınında Odenin iradesi belirdi. Eee Joy Boyun iradesi de orada, Ryuma’nın iradesi de orada Kısacası işi bitti artık...
Kıyma makinesi gibiler mübarek, eee kurban bayramı da geldiKid'le Zoro biraz dinlensin Kaido'nun tayfasını biçtiler.
Cidden etrafta adam bırakmadılar. 5400 samuray, dövüşü sadece izleyecekler sanırım. Zoro'nun samurayları toplamama sebebi de ortaya çıktı. Hepsinin yapacağı işi tek başına yapıyor zaten .Kid'le Zoro biraz dinlensin Kaido'nun tayfasını biçtiler.