Tam olarak sadece sebep onlar değil. Ben Rayleigh'nin sözünden yola çıkarak bir anlık kendinden şüphenin Kaido'nun doğal sertliğini bu doğal sertliğin ya bilinçli olarak sürekli haki kullanımı ya da doğal olarak var olduğunu sayaraktan geçersiz kalmış olabileceğini bu yüzden delinebileceğini söylüyorum. Big Mom da normalde sert iken kriz anında yumuşuyor dizi kanayacak duruma geliyordu.Tamam da Reyiz zaten burada ki olay tereddüt etmek ve süpriz atak yemek ve bu yüzden de savunmanın düşmesi değil mi? Öyle ya da böyle adam saldırı yiyor. Aynısı Oden içinde geçerli olduğu bariz belli. Demek ki anlık tereddüt bu işlerde önemliymiş. Çevir kazı yanmasın Alpa’cığım...
Yani burada olay sürpriz atak olması değil. O sürpriz atağı yapan Oden'i andırmayacak olan biri yapsa o savunma düşmezdi diyorum. Tabi savunmanın düşüp düşmediğini de bilmiyoruz. Bu derinin sertliği meselesi aslında tartışılan olay. Oden de bu tarz bir şey yok. Oden için en fazla atağı belki de almazdı ya da alacak olsa bile son anda koka basar yumuşatırdı şeklinde savunabilirsin ama o ataktan zarar almazdı diye savunamazsın. Kaido için bunu savunabiliyorsun çünkü çok daha güçlüsünden zarar almadı. Burda o basit gibi görünen atağa deliniyorsa mecbur olarak bir açıklama izaha gerek diyorsun.
Ha dersen ki o atakları g4'den güçlü o yüzden zarar verdiler bu da bir izah olur ama ne kadar inandırıcı olur o da sana kalmış.