Genelevde oğlanlara denk gelmiştir bizim bahtsız..Kardeşi var. Sanji gibi bir simp bu fırsatı kaçırmaz.
Gerçi en son genelevde takılıyordu. Hala diyorum Black Maria ile karşılaşacak.
Genelevde oğlanlara denk gelmiştir bizim bahtsız..Kardeşi var. Sanji gibi bir simp bu fırsatı kaçırmaz.
Oda sanki bi sbs'de yedi dedi diye hatırlıyorum.Meyve yememiş.
Kölesi yapar sanji'yi kaido ya neler yaptı zaten yeteri kadar rezil etti oda umarım karşılaşmazlar.Kardeşi var. Sanji gibi bir simp bu fırsatı kaçırmaz.
Sanji Charloss gibi sevinçten deliye döner.Battal boy denizkızı ister gibi davranır Maria'yı görünce.Black Maria gibi bir iş kadını Sanji’nin elinden ekmeğini alır. Hiç şansı yok bizimkinin.
Black Maria gibi bir iş kadını Sanji’nin elinden ekmeğini alır. Hiç şansı yok bizimkinin.
Genelevde oğlanlara denk gelmiştir bizim bahtsız..
Kölesi yapar sanji'yi kaido ya neler yaptı zaten yeteri kadar rezil etti oda umarım karşılaşmazlar.
Sanji Charloss gibi sevinçten deliye döner.Battal boy denizkızı ister gibi davranır Maria'yı görünce.
Ben de yemedi diye biliyordum ama vivre card bilgilerinde yediği yazıyormuş.Denizde batıyorsun ama meyve gücü iptal olmuyordu sanırım Arlong Park'taki gibi.Ayağı yere ulaşabildiginden istisnadır belki diye düşündüm.
Wolf has eaten a Paramecia Devil Fruit that makes him bigger than normal giants.[2] Despite being weak against water, he was tall enough to stand in the ocean.Oda sanki bi sbs'de yedi dedi diye hatırlıyorum.
Boyunun en fazla 180m olduğu yazıyor. Okyanusta ayaklarının yere değmesi mümkün mü?Ben de yemedi diye biliyordum ama vivre card bilgilerinde yediği yazıyormuş.Denizde batıyorsun ama meyve gücü iptal olmuyordu sanırım Arlong Park'taki gibi.Ayağı yere ulaşabildiginden istisnadır belki diye düşündüm.
Kafesin merkezi zaten kendisi.Aslında Sherlock olsan bu kafesle çok iş yaparsın.Ama öyle yapmadı yerimiz yurdumuz belli diye herkese kafa attı.Bunların olduğu ortamda Dof güvenli olsun diye kuş kafesine kendi girer.
Sanji’nin tabutuna çakılan son çivi olur bu işte.Kalifa olayına benzer bir olay yaşanacak gibi.
Tayfayı net satar Maria için aması çiması olmaz. Genelev kültürüne hakim, dev denizkızı ve üstüne cidden fena bi kadın. Yıkımcı en olmadı yıkıyıcıya çevirir Sanji’yi.Sanji Charloss gibi sevinçten deliye döner.Battal boy denizkızı ister gibi davranır Maria'yı görünce.