At değişmiş aslında eşekmişWano Arc başladığında hayat dolu umutlu birisiydim. Bu sayıyla beraber kendimi asmak istiyorum. Bunun tek bir suçlusu var Oda. Hayatın kendisi bile Wano Arc kadar canımı sıkmadı. Bana bir şey olursa katilim Japon mangaka Oda isimli at hırsızıdır.
X-drake'e bakinca da onu hatırlayabilirGarp'ı da hatırlayabilir.
Böyle bir şey olabilmesi için Momo’nun kadın olması lazım. Yoksa o riske girmez Sanji.Keşke bu spoiler doğru olsaydı biraz sanji aksion'u görmek güzel olurdu.
Kaido asks his subordinates/executors to execute Momo
-Sanji enters the court in a raid outfit and defends Momo (when he was with momo at the time
Meyve yüzünden büyüyor. Yoksa o kadar uzun değilmiş.
Meyve yememiş.Jr.Wolf da mı meyve yemiş Sanji'nin dövdüğü.Onu da yakalasalar sığmaz hapse.Oda çok düşünmeden karakter yaratmış gibi.
- Wolf'un Impel Down'a nasıl kapatıldığı (sonra da nasıl geri çıkarıldığı) halen bilinmemektedir. Ayrıca 577. bölümün ortalarında aniden Marineford'un ana binasının arkasında tamamen kaybolabilmiştir. Okyanusta yüzebildiği için herhangi bir Şeytan Meyvesi yemediği kesindir.
Kardeşi var. Sanji gibi bir simp bu fırsatı kaçırmaz.Böyle bir şey olabilmesi için Momo’nun kadın olması lazım. Yoksa o riske girmez Sanji.
Black Maria gibi bir iş kadını Sanji’nin elinden ekmeğini alır. Hiç şansı yok bizimkinin.Kardeşi var. Sanji gibi bir simp bu fırsatı kaçırmaz.
Gerçi en son genelevde takılıyordu. Hala diyorum Black Maria ile karşılaşacak.
Ben de yemedi diye biliyordum ama vivre card bilgilerinde yediği yazıyormuş.Denizde batıyorsun ama meyve gücü iptal olmuyordu sanırım Arlong Park'taki gibi.Ayağı yere ulaşabildiginden istisnadır belki diye düşündüm.Meyve yememiş.
Savaş başlanmadığı için böyle.Wano'ya iğrenç diyen de ne biliyim..