Evet.Öyle bir şey mi olacak.
Evet.Öyle bir şey mi olacak.
Seninki imkansız olasılık gibi bir şey. Doff kafes açtığına bin pişman olur. Gerçi karşısında canlı kanlı Kaido olacak. Onun korkusundan elleri titrer Dof'un. Uzaktan kontrol etmesi kolay, sıkıysa aynı ortamda kontrol etsin.Kapansa diyorum varsayım.Orasını karıştırma şelalenin içinde mağarada saklanabilir mesela.
Işınlayabiliyorsa Dressrosada halkı ada dışına ışınlasaydı o zaman.Alt tarafı çakıl taşlarıyla yer değiştirecek.Ama sıkar biraz telefon sinyali bile dışarı iletilmiyor.Lawun bi’ ışınlanmasına bakar yani yalan söylüyorsunuz efendim
Orochi aslında kadınmış. Kanjuroya da benim yerime bi erkek çiz bu Kaidoya güvenmiyorum demiş. Kesin bilgi Odanın amcaoğlu söyledi.Bu arc Oda’nın efsanevi ters köşelerine doyamıyoruz. Oroçi’nin aslında hayatta olduğunu öğrenip şok olacağımız sayıyı sabrısızlıkla bekliyorum.
20 yıl geriye gider.Orochi ölürse Wano 100 yıl geriye gider mi ?
Dof ile dövüşüyordu. Sonrasında da yaralıydı zaten. Her türlü ışınlar sen kafanı takmaIşınlayabiliyorsa Dressrosada halkı ada dışına ışınlasaydı o zaman.Alt tarafı çakıl taşlarıyla yer değiştirecek.Ama sıkar biraz telefon sinyali bile dışarı iletilmiyor.
Bunların olduğu ortamda Dof güvenli olsun diye kuş kafesine kendi girer.Kuş kafesi Wano'da kapansa Kaido,Mom,Luffy ve Marco hariç herkes gümbürtüye giderdi.Luffy'i de plot armoru ölümden korurdu.