Bir Mihawk teorisi.Denizlerdeki en tehlikeli güçLuffy ımpel downa tek başına girip arkasına yüzlerce kişiyi aldı. Wanoya da belirli bir sayıyla gitti yine yüzlercesi ile çıkacaktır.
Bir Mihawk teorisi.Denizlerdeki en tehlikeli güçLuffy ımpel downa tek başına girip arkasına yüzlerce kişiyi aldı. Wanoya da belirli bir sayıyla gitti yine yüzlercesi ile çıkacaktır.
Bu denizlerde bir olup 2 yonkou ındırecek babayiğitler var. Oda hep zor durumda kalan hasır şapkalara hızır gibi birilerini gönderdi, yine gönderecektir.Ki redditte yazılanlara göre baya büyük bir savaş olacak. Bekleyip görelimBir Mihawk teorisi.Denizlerdeki en tehlikeli güç
Erkek olsa yine neyse de kadın olması ihtimali baya düşürüyor. Düşünsene ace gelmiş Wb ve izo'nun yanında oden fıstık gibi diyor.Bir de ben bunla vs attım dediyse o iş baştan bitmiştir zaten.Sosyal medyada bir yorum gördüm ve gerçekleşme ihtimali tüylerimi diken diken etti. Malum Ace Wanoya gitti ve sonrasında tayfaya katıldı. Babalık ile konuşurken Yamato’dan Oden diye bahsetmişse ve fakirler falan ama iyiler diye konuşarak bağlamışsa ya da bu seçenek benim aklıma geldi. Yamato kimseye bahsetme falan muhabbeti çektiyse böyle senaryo bağlama ihtimali ürkütmedi değil...
Bence de büyük ihtimal kehanet olayına bağlayacak.Ace'ye Oden'in kitabı okutmuştur diyorum
20 yıl mevzusuna bağlayacak.
Sonuçta kendinden Oden diye bahsediyor ve Acein pek öyle fıstık gibi muhabbeti yaptığını sanmıyorum.Erkek olsa yine neyse de kadın olması ihtimali baya düşürüyor. Düşünsene ace gelmiş Wb ve izo'nun yanında oden fıstık gibi diyor.Bir de ben bunla vs attım dediyse o iş baştan bitmiştir zaten.