İlla koka gerekmiyor. Ben en düşük ihtimalle Hyo Emicenin kullandığını kullandı diyorum.Son sayıda içten patlamalı haki kullanilmadı hatta hyonun kullandığı hakide kullanılmadı.
Kullandıklarında hep kollarını Busoshoku ile kaplıyorlardı .
İlla koka gerekmiyor. Ben en düşük ihtimalle Hyo Emicenin kullandığını kullandı diyorum.Son sayıda içten patlamalı haki kullanilmadı hatta hyonun kullandığı hakide kullanılmadı.
Kullandıklarında hep kollarını Busoshoku ile kaplıyorlardı .
Hyo amcada koka kullanıyor tüm panellerde koka var kokasız göremedim yani.İlla koka gerekmiyor. Ben en düşük ihtimalle Hyo Emicenin kullandığını kullandı diyorum.
Galiba ?Nick elinde mi kaldı doğruyu söyle.
Ahahahah abi kıyamam sana ya. Dediğim gibi değiş nicki. Erkek Olan Yamato falan yap.Galiba ?
Dikkat ettim çakma smile kullanıcılarında bile koka gördük ama sanji'de yok. Bu oda sanji'yi resmen sevmiyor. Bide üstüne haki kullanıcısıHyo amcada koka kullanıyor tüm panellerde koka var kokasız göremedim yani.
Koka ne demek?Dikkat ettim çakma smile kullanıcılarında bile koka gördük ama sanji'de yok. Bu oda sanji'yi resmen sevmiyor. Bide üstüne haki kullanıcısı
Silahlanma hakisi kullanan insanın, vücudunda bu hakiyi belli etmek için oluşan siyah kısım*Koka ne demek?
Teşekkür ederim.Silahlanma hakisi kullanan insanın, vücudunda bu hakiyi belli etmek için oluşan siyah kısım*
Yani galiba.
Ne demek efendim.Teşekkür ederim.
Aynen katiliyorum. Seri 20 yillik oldugu icin, serinin ilk ve orta zamanlari gozuken karakterler gucsuz kaliyo simdikilere gore. Mesela marcoyada en gucsuz sag kol falan deniyordu , beyazsakal tayfasi, dofun cop oglu cop tayfasiyla karsilastiriliyodu ama bu tamamen serinin uzunlugu ile alakali bence. Marcoyu simdiki savasta gor bide. Marineforddaki halinden cok daha yuksek seviyede ve yeni ozellilerle karsimiza cikcak. Bunu guncelleme gibi dusun ??Acede muhtemelen yasasa boyle birsey olcakti haki master falan olurdu. Ace'in sansizligi, rakiplerinin hep hikayenin kilit villianlari olmasi. Pust oda simdi pisman gibi oldurdugune. 10 yil once olmus karakter simdi ozene bozene yarattigi karakterlerden cok daha populer.Bence Acein gücünü 2 y öncesine göre değerlendirmek artık mantıklı değil, çürkü E. Oda'nın kafasında Acein şu an ki Luffy den pek bir farkı yok gibi.
Senaryoya göre karakteri işlediği için Ace ezik göründü ama aslen öyle olmadığı bayağı güçlü olduğu ortada