Bu arada Yamato'nun sesinden hiç bahsedilmiyor. Çok önemli bir ayrıntı değil ama ne biliyim. :/ Animede nasıl yapacaklar acaba.
Ses olayına takılmanız çok garip.Sesini değiştirerek erkek sesi gibi çıkarması çokmu zor.Kaç bölümdür erkek olup ama kadın gibi gözükene şaşırmadınız bunamı şaşırdınız bu kadar.Bu arada Yamato'nun sesinden hiç bahsedilmiyor. Çok önemli bir ayrıntı değil ama ne biliyim. :/ Animede nasıl yapacaklar acaba.
Sadece o an aklıma gelmişti bu konu, ona da buna da şaşırmadım. :/ Hatta herhangi bir şey hissetmedim, Yamato'nun olayı bize çok ucuz bir yolla aktarıldı bana kalırsa.Ses olayına takılmanız çok garip.Sesini değiştirerek erkek sesi gibi çıkarması çokmu zor.Kaç bölümdür erkek olup ama kadın gibi gözükene şaşırmadınız bunamı şaşırdınız bu kadar.
Bana direk bunu anımsattı.Sanki üstünde kostüm var içinden başka biri çıkacakmış gibi.Bu bence insan değil.Frankestain tarzı birşey.Kesin Vegapunk yapmıştır bunu
Zaten bu tabloda marco dan 3 tane bile gelse 2 yonkou rüyalarında yenemezler.Kaido bile hala kendi adıma son tabloya rağmen gene çok düşük ihtimal veriyorum.Hasta aşırı zayıf beyaz bıyık bile tek başına neler yaptı gördük 2 tane sapa sağlam güçlerinin zirvesinde 2 yonkou kundaktaki bebek güler bunların yenileceğini.Kaido nun yanında Big Mom ın olması hikaye açısından renkli olabilir ama güç dengelerini alt üst eden bir durum. Hikayen inandırıcılığı bakımından büyük bir handikap.Law a Kaidoyu yenmemiz % 30 dedirteceksin ama Luffy nin karşısına 2 yonkou çıkarttıracaksın. Tüm kek adası hikayesinin neredeyse tamamının Big Mom dan kaçış olduğunu düşünürsek durum daha bir çelişkili hal alıyor.
Benim açımdan sorun yok ortalık şenlensin ama hikayenin inandırıcılığı darbe aldı bence.