Ergenlik hayali görünmezliğe de kavuştu aslında. Keşke hep görünmez kalsa.Bazı karaktersizleri saklasa keşke, hiç görmesek arc bitene kadar
Esit demiyorum ama zoanlar için çok fark ettigini hatırlamıyorum . İleride nasıl işleyecek meyveleri görücez.Shiryu fujiyle kıyaslanamaz zaten hem meyve hem güç açısından. Meyvelerin gücü kullanıcıdan kullanıcıya değişir bunda haklısın ama meyvelerin hepsi eşit güçte demek olmuyo bu
Oden’in yanına zindana koymuştur.Yamato'nun Oden'e bu kadar benzemesini nasıl açıklayacak merak ediyorum, Oden çıkmaması durumunda.
Ya öyle deme o zaman Karasakal enayimiydide Beyazın gemide 20 yıl ezik ezik takıldı, en önemli güç meyve gücüdür haki maki kendi gücün felan hikaye. Ne kadar güçlenirsen güçlen deprem meyvesini bi yiyiyon bayılıyon, ne kadar kesersen kes bariyeri kesemiyon.Meyve gücü diye birşey yok.Nadirligi var .Marco mistik olduğu için değil Marco olduğu için güçlü. Zoanlar dayanıklılık ve biraz güc katıyor olabilir.Ama farkı kullanıcılar oluşturur.
Yav bu Oden çıksa yuh derim ne oldu Kaido adamı nüfusunamı aldı diyorsun.Yamato'nun Oden'e bu kadar benzemesini nasıl açıklayacak merak ediyorum, Oden çıkmaması durumunda.
İdam fbsinde bir ufaklık görebiliriz hayran hayran bakan belki. 4 5 yaşlarında bir şehzade falan. Fanı olmuşturYamato'nun Oden'e bu kadar benzemesini nasıl açıklayacak merak ediyorum, Oden çıkmaması durumunda.
-Kaido, Oğlum olup bana itaat etmezsen Wano'yu yok ederim.Yav bu Oden çıksa yuh derim ne oldu Kaido adamı nüfusunamı aldı diyorsun.