Numbers dediğin Kaidonun elitleri Zoronun işi zor.Şuan numberslarla takışıyor birini indirebilir mi dersin?
Numbers dediğin Kaidonun elitleri Zoronun işi zor.Şuan numberslarla takışıyor birini indirebilir mi dersin?
Yukarda açıklama yaptım.Oku bence,Yav adam Spandamı dövse herife Yonkou seviyesi diyeceksiniz.
O bi an adam sandı biz 10 yıl adam sandık, hangisi daha üzücü"Usopp: Well, I guess Nami's group will manage something. Sanji's with them too. Chopper?: I'm worried about Sanji's temptation Usopp?:That's true!! "
Usopp'un bi anlığına Sanji'yi adam sanması çok üzücü bir ayrıntı değil mi yav? Geçen bana sen git Usopp sev diyen arkadaş geldi aklıma...
Ateşli muz fanlarının yüzde 90'ı Nami'yi sevmez, iyi yapmış derler şimdi, şaşırmam. Sen gruptan ayrıl şuraya gideceğim diye, sonra çükünün derdine terket. İnsan gerçekten hayret ediyor.O bi an adam sandı biz 10 yıl adam sandık, hangisi daha üzücü
Konu dışı mesaj. Banlanmalı arkadaş.Cyberpunk ertelenmiş
Slashlar çok enerji gerektiriyor bu yüzden kendini sonraya saklıyor desek zorlama mı olur?Benim Zoro’yla ilgili anlamadığım bir şey var. Bu kas yığını istediği zaman bina, gökdelen ya da dağ falan kesebiliyor. Yanlışlıkla adanın ucunu kesiyor. Oda niye bunun dört bir yanını ortalama adamlarla çevirdi. Yanlışlıkla eli kaysa 360 derece slash sallasa mezbahaya dönecek orası. Kid’in tayfasında kalburüstü bir kılıç ustası olduğu halde kas yığınının attığı slashlere şok oldu. Zoro gözlerini kapatıp rastgele etrafa slash atmaya başla zaten Wano’nun yarısını öldürür. Oda’yı da anlamıyorum Zoro ne zaman bir şeylere kesse serideki tüm karakterler orgazm oluyor. Fakat günün sonunda adamın karşısına dört tane çöp çıkartıyor.