Hemen oden dememek lazım. Bir de dans edişine bakalım ondan sonra emin oluruz.Yav bu Oden çıksa yuh derim ne oldu Kaido adamı nüfusunamı aldı diyorsun.
Hemen oden dememek lazım. Bir de dans edişine bakalım ondan sonra emin oluruz.Yav bu Oden çıksa yuh derim ne oldu Kaido adamı nüfusunamı aldı diyorsun.
İhtimal dahilinde. Belki de babasının zıttına gitmeyi seven bir evlattır.Oden’in yanına zindana koymuştur.
Olabilir gibi.İdam fbsinde bir ufaklık görebiliriz hayran hayran bakan belki. 4 5 yaşlarında bir şehzade falan. Fanı olmuştur
Spinazorusta göremedim ben hiç o trex den daha güçlü kabul edilebilirO kadar dinozor çıktı ama Tyrannosaurus çıkmadı. Şu ana kadar. Olmazsa olmaz bir dinozor.
Drake Allosaurus şimdiden söyleyeyim.
Page One o dediğin dinozor galiba.Spinazorusta göremedim ben hiç o trex den daha güçlü kabul edilebilir
Kendine deniz kızlarının olduğu akvaryum bile yapar bu herifOda muhtemel yada All Blue varsa bile içini deniz kızlarıyla doldurur sapık aşçı.
Oyunlarda 'enemy level scale' diye bir şey vardır. Oyunun mücadeleci yapısı bozulmasın diye karakterin ne kadar seviye atlarsa düşmanlar da o kadar seviye atlar. Luffy'nin olayı da buna döndü iyice.Apoo karşısında k.hakisini kullanmadı, neden olduğunu sorguladık ve sonra anladık ki, saldırıyı görsen bile kaçınamıyorsun. Duymaman gerekiyor. Bu şekilde mantığa oturttuk. Tamam da kardeşim, Ulti ve P1 karşısında neden kullanmıyor? Kullansa dokunamayacaklar diye mi? Dokunamazlarsa da, Luffy bu duruma düşmeyecek ve Yamato böyle bir giriş yapamayacak. Peki, yeni öğrendiği ileri seviye b.hakiyi neden kullanmıyor? Ağaçlara, demirlere karşı idman yaptırıyorsun tamam da, bundan güzel deneme ve geliştirme fırsatı mı olur? Ama yok, illa Luffy bi' zorlanacak, düşman güçlü gösterilecek. Yoksa düşman zayıf görülür ve bu Oda'nın kulağına gider, beyimiz sinirlenir. Öyle bir açıklaması vardı ya yıllar önce...
Bu yüzden, seri hiç gelişmiyor gibi hissediyorum. Luffy o kadar güçleniyor ama neredeyse aynı şekilde zorlanıyor aynı seviyedeki rakiplere karşı. Ulan hadi b.hakiyi kullanmadı, enerji saklıyor falan; k.hakiyi kullansın da boşuna darbe yemesin bari. Puh senin ben kurguna.
Bunun olması gerekiyor ama düşmanların konumuna uygun olmalı. Mesela King şöyle zorlasa falan sıkıntı olmaz. Ancak sen Luffy'nin seviyesini arşa çıkar sonra magmadaki karakterle dövüştür ve bu durumlara sok. Bu yanlış. :/Oyunlarda 'enemy level scale' diye bir şey vardır. Oyunun mücadeleci yapısı bozulmasın diye karakterin ne kadar seviye atlarsa düşmanlar da o kadar seviye atlar. Luffy'nin olayı da buna döndü iyice.
Ulti tek kafa darbesiyle Gamma Knife'ı mumla aratır.Doflamingo Ulti'den köle yapar kendisine.