oda harcicak bunları f6 bizim ekipin isınma turu olacak bana öyle geliyor umarım yanılırım.Bence çok erken konuşuyorsun.
oda harcicak bunları f6 bizim ekipin isınma turu olacak bana öyle geliyor umarım yanılırım.Bence çok erken konuşuyorsun.
Adamlar daha bir iki panelde gozuktuler, gozukmediler. Hangi ara bi numaralari olmadigini anladin.u f6 kendilerine cok güvenen lakin gercekte cok bir numarları olmayan bir grup.
Bu karakterlerin bir cok örneği var kendini yenilmez sanıp tahatalı köyü boylayan f6 da bana farklı gelmiyo.Adamlar daha bir iki panelde gozuktuler, gozukmediler. Hangi ara bi numaralari olmadigini anladin.
Bişey olmaz.Hody gibi olur en fazla.Sasaki'yi harcayacaklar matmazel
Ben yine de sanmıyorum.Sasaki boş adam değil.Bizimkiler zaten über oldu Marcolarla beraber bunu yapmaz artık.Paneli görünce hak verirsiniz diyorlar sanırım. Squard gibi dost görüldüğü için saplamis herhalde de yine bilemedim
Her bölüm sonu aklıma gelen düşünceŞöyle 7 yıl sonrasına gidip, tüm bölümleri okuyup geri gelsem, fena olmazdı.
Sanmıyorum Hody arc bossuydu.Boşluğu dolacak bir karakter Sasaki harcayabilirBişey olmaz.Hody gibi olur en fazla.