Zoro sağ gözünü açarsa Oda'nın manevi evladı olduğunu anlamış oluruz. Güya gözünü verdi eğitimde.Zoro sağ gözü açtığında forumun yarısı mezarda olacak Onun dışında @twei reyiz niye spoylır da şopar dedin yav.Kahve krala ayıp oldu.
Zoro sağ gözünü açarsa Oda'nın manevi evladı olduğunu anlamış oluruz. Güya gözünü verdi eğitimde.Zoro sağ gözü açtığında forumun yarısı mezarda olacak Onun dışında @twei reyiz niye spoylır da şopar dedin yav.Kahve krala ayıp oldu.
7 yıl sonra----> "One piece'in bitmesine 5 yıl kaldı "Şöyle 7 yıl sonrasına gidip, tüm bölümleri okuyup geri gelsem, fena olmazdı.
Böyle bir yer istiyorum gerçekten xDSonumuz böyle olabilir
Gözünü eğitimde kayıp mı etti?Ben daha fantastik bir şey sanıyordum.Mihawk'ın sarı gözleri olur düşünüyordum.Zoro sağ gözünü açarsa Oda'nın manevi evladı olduğunu anlamış oluruz. Güya gözünü verdi eğitimde.
gözüne dizine dursun be kardeşim, zoro wanoda en çok aksiyona giren karakter değil mi..................Sonumuz böyle olabilir
çöppar deseydim iyiydiZoro sağ gözü açtığında forumun yarısı mezarda olacak Onun dışında @twei reyiz niye spoylır da şopar dedin yav.Kahve krala ayıp oldu.
Sanji için iki saat bekleriz o zaman. Problem fixedSanjinin en son ciddi aksiyonu w7deydi. Onlara ne demeli
Luffy tek yese bile Kaido'ya daldı.Bundan iyi gerilim,aksiyon nerde bulunur?gözüne dizine dursun be kardeşim, zoro wanoda en çok aksiyona giren karakter değil mi..................
çöppar deseydim iyiydi
Ben arkadaş Zoro'yu sevmiyordu diye hatırlıyorum, bence ironi yapmış. Ben isterim gözü açsın ama yeni bir gelişme olmadan konuşulacak konu değil.Zoro sağ gözünü açarsa Oda'nın manevi evladı olduğunu anlamış oluruz. Güya gözünü verdi eğitimde.
Yani sevdiğim karakter günden güne değişiyor. Tutarsızlıktan değilde ruh halimle alakalı. Yoksa Zoro'yu severim.Ben arkadaş Zoro'yu sevmiyordu diye hatırlıyorum, bence ironi yapmış. Ben isterim gözü açsın ama yeni bir gelişme olmadan konuşulacak konu değil.
Hayır birazdan senin üzerinden Zoro fanlarını görüyorsunuz kafayı yemişler işte diye muhabbet dönecek ondan şey ettim. .pYani sevdiğim karakter günden güne değişiyor. Tutarsızlıktan değilde ruh halimle alakalı. Yoksa Zoro'yu severim.