Ne spoiler verirdim hee.Her bölüm sonu aklıma gelen düşünce
Ne spoiler verirdim hee.Her bölüm sonu aklıma gelen düşünce
Bana kalırsa dinozor meyveleri güçlü değil.Hani dinozora dönüşüyosun falanda brachiosarusa dönüşsen ne faydaa,allosaurusa dönüşsen ne fayda.Herhangi bir olayları olacak mı onu bile merak ediyorum.Şayet bana Lucci'nin meyvesi çok daha kullanışlı gibi geliyor.Kingin ki hariç tabi.O çok güzelYavaş yavaş sanki KA komutanlarının daha güçlü olduğu anlaşılacak. Ödül güç değildir. Tatlı K > Yıkımcılar
Feat bazında öyle görünüyor zaten.Kaido tarafının mini yıkımcılarının olması,adam sayılarının daha fazla olması durumları olduğu için ana komutanları zayıf gibi duruyor.Yavaş yavaş sanki KA komutanlarının daha güçlü olduğu anlaşılacak. Ödül güç değildir. Tatlı K > Yıkımcılar
Bunlar daha iyi günler.Wb korsanları ayarı verince Bm korsanları artık kimlerle kıyaslanır tahmin bile edemiyorum.Feat bazında öyle görünüyor zaten.Kaido tarafının mini yıkımcılarının olması,adam sayılarının daha fazla olması durumları olduğu için ana komutanları zayıf gibi duruyor.
Leopard tanklarının ilkel hali, adeta yürüyen bir kale olan Jacke tek bir darbeden güç biçenler Jack-samanın icraatlarırnı unutuyor galiba..Jack sürekli hasar aldığı için çok zayıf gözüküyor burada.Bu adam en dayanıklı All Star çıkarsa şaşırmam.
Bm korsanları boş tayfa zaten.Bunlar daha iyi günler.Wb korsanları ayarı verince Bm korsanları artık kimlerle kıyaslanır tahmin bile edemiyorum.
Gataguri?Bm korsanları boş tayfa zaten.
Onu bu tayfadan saymıyorum.Gataguri?
Yonkou kaptanıOnu bu tayfadan saymıyorum.