Sen ne diyorsun? Nepalli'nin spoileri mi, bu mu daha iyi?Hayal kurarken çok tatlısın. Kabul olur inşallah. Amin : ))
Sen ne diyorsun? Nepalli'nin spoileri mi, bu mu daha iyi?Hayal kurarken çok tatlısın. Kabul olur inşallah. Amin : ))
Yamato detayını iki spoiler'ın geneline tercih ederim açıkçası. İlgi çekici gücü geçtim, Yamato gizeminin uzaması aksiyonunun sürekli gecikmesine sebep oluyor.Sen ne diyorsun? Nepalli'nin spoileri mi, bu mu daha iyi?
Hahaha TşkHayal kurarken çok tatlısın. Kabul olur inşallah. Amin : ))
Daha beş bölüm sürer. Yalnız Tay'ın önceden verdiği bilgilerden birinde tüm Uçan Altılı ekibinin Yamato'yu aramaya gitmeyeceği bilgisi vardı, belki hatırlarsın.Yamato detayını iki spoiler'ın geneline tercih ederim açıkçası. İlgi çekici gücü geçtim, Yamato gizeminin uzaması aksiyonunun sürekli gecikmesine sebep oluyor.
Öyle bir şey hatırlıyorum ama genel miydi yoksa Who ve Sasaki dışındakilerinin gitmediği miydi tam hatırlayamadım. Spoiler, bölüm, yorumlar vs bilinçaltı allak bullak : ))Daha beş bölüm sürer. Yalnız Tay'ın önceden verdiği bilgilerden birinde tüm Uçan Altılı ekibinin Yamato'yu aramaya gitmeyeceği bilgisi vardı, belki hatırlarsın.
Ben şuan Luffy nasıl koştu da kendiyle beraber kaçanlara o derece fark çaktı onu düşünüyorum. Reis bu koşma işini abarttı mı neSizce Luffy vs ulti mi yoksa p1 mı olur yada 2vs1?
İkisine de vurmaz. Luffy onlarla dövüşmez. Ciddi bir dövüşe girmez. Page One çocuk Ulti de taraf değiştirecek bir hava var. Sasaki ya da Who is Who olsa olma şansı bardi ama.Sizce Luffy vs ulti mi yoksa p1 mı olur yada 2vs1?