U. Boltun rekorunu kıramaya calışıyodur belki.Ben şuan Luffy nasıl koştu da kendiyle beraber kaçanlara o derece fark çaktı onu düşünüyorum. Reis bu koşma işini abarttı mı ne
U. Boltun rekorunu kıramaya calışıyodur belki.Ben şuan Luffy nasıl koştu da kendiyle beraber kaçanlara o derece fark çaktı onu düşünüyorum. Reis bu koşma işini abarttı mı ne
Luffy vs queen beklerken bu biraz hafif kactı ama birilerini aradan cıkarma vakti geldi bence o yüzden bir vs olma ihtimali var bence.İkisine de vurmaz. Luffy onlarla dövüşmez. Ciddi bir dövüşe girmez. Page One çocuk Ulti de taraf değiştirecek bir hava var. Sasaki ya da Who is Who olsa olma şansı bardi ama.
Yok mesele o değil nedense o ikili de farkli bir hava sezdim. Luffy'nin dövüşecegi tarzda kişiler değiller.Luffy vs queen beklerken bu biraz hafif kactı ama birilerini aradan cıkarma vakti geldi bence o yüzden bir vs olma ihtimali var bence.
Luffy F6'dan kimseyle dövüşmez bence.Sizce Luffy vs ulti mi yoksa p1 mı olur yada 2vs1?
Yok mesele o değil nedense o ikili de farkli bir hava sezdim. Luffy'nin dövüşecegi tarzda kişiler değiller.
Tek basına değil gibi duryo luffy (redon) dediğne göre o yüzden ben bir şeyler bekliyorum 2vs2 2v1 1vs1 artık hangisi olursa olsun ama bir şeyler olsun artık.Luffy F6'dan kimseyle dövüşmez bence.
Daha Smoothie'yi görmedik.Onun tam gücünü de görmek gerek.Enmasız Zoro'yu yener.Bm korsanları boş tayfa zaten.
Acikcasi bende boyle bi hava sezdim, hem kiymaz gibi hemde dengi degil Luffynin.Yok mesele o değil nedense o ikili de farkli bir hava sezdim. Luffy'nin dövüşecegi tarzda kişiler değiller.
Pageoneu sanjinin suitini tanıtmak için kullandılar gerekirse luffyler için boks torbası da yaptırır odaUlti ve pageone harika bir ikili. Tam geçinemeyen abla-kardeş gibi. Umarım tek"e gitmezler.