Yalnız sen söyleyince fark ettim. Artık finali bile merak etmiyorum. Bunca zaman bu kadar berbat bir kurgu gördükten sonra o boş herif, iddialı olduğu şeyi alsın...One Piece gidişatı bozsada tek şüphe etmediğim şey finalidir.Finali konusunda çok iddialı Soda
Sonuç olarak biz yapacağız. O yüzden vakit varken hemen aradan çıkaralım dedik.Şu boş bölümü bile bekletmeden çevirdiniz ha Helaliniz var..
Bunu bir kere daha belirtmiştin sanki ben mi yanlış hatırlıyorum yoksaYalnız sen söyleyince fark ettim. Artık finali bile merak etmiyorum. Bunca zaman bu kadar berbat bir kurgu gördükten sonra o boş herif, iddialı olduğu şeyi alsın...
Ya eski bölümlerin hatrı ya da sadece alışkanlık başka bir sebebim yok okumak için. Merak ediyorum böyle daha ne kadar gider.
Dövüşleri uzun tutsa neyse, boss dışında onu da yapmıyorBu gidişle 3 yıl sonra bugün.
Bir çok defa hikayenin gidişini beğenmediğimi ama merak ettiğim bazı noktalardan dolayı devam ettiğimi söylemiştim. İlk defa şimdi o şeyleri de artık merak etmediğimi fark ettim.Bunu bir kere daha belirtmiştin sanki ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa