Cidden 5 senede bitirse keşke. Uzatarak batıracağına, kısa keserek batırsın.Yeminle Nepalli'nin senaryosu bildiğin efsane kalıyor bu bölümün yanında.
Cidden 5 senede bitirse keşke. Uzatarak batıracağına, kısa keserek batırsın.Yeminle Nepalli'nin senaryosu bildiğin efsane kalıyor bu bölümün yanında.
Ben de beğeniyorum karakteri.Kaido gibi adamı bile kendisine bağlamış.Bence kaliteli bir karakter.Ne kötü krallar gördük bu animede.Orochi bunlara benzemiyor.Akıllı ve plancı biri
İyide hocam nepallinin uydurduğu yamato'nun meyvesinin seriye hiçbir katkısı yok sadece tek bölümlük heyecan yaratır o kadar .İnşallah öyle saçma bir meyve çıkmazYeminle Nepalli'nin senaryosu bildiğin efsane kalıyor bu bölümün yanında.
Bölüm kurgusundan bahsediyorum ben, Yamato'nun meyvesinden değil. Ayrıca seriye hiçbir katkısı olmayan bir sürü meyve sayabilirim sana.İyide hocam nepallinin uydurduğu yamato'nun meyvesinin seriye hiçbir katkısı yok sadece tek bölümlük heyecan yaratır o kadar .İnşallah öyle saçma bir meyve çıkmaz