Gönül gözün açık demek ki.Şöyle 50. sayfadan falan direk buraya geldim. Dedim ne olur Zoro görmeyeyim artık yeter ama gördüğüm ilk şey Roronoa Zoro...
Gönül gözün açık demek ki.Şöyle 50. sayfadan falan direk buraya geldim. Dedim ne olur Zoro görmeyeyim artık yeter ama gördüğüm ilk şey Roronoa Zoro...
Zerre merak etmiyorum. Bm bende Kuma kadar merak uyandırmıyor.Abi yeter artık ama ya kaç bölüm oldu Oda yeter artık göster şu kimonulu Big momu. Öldük bittik kaç ay geçti. Hala ucundan gösteriyor yeter.
Net Kimonolu Big Mom > One piece. Bak göreceksin arcın kilidini açacak o kimono.Zerre merak etmiyorum. Bm bende Kuma kadar merak uyandırmıyor.
O değil dövüşleri çok merak ediyorum bu arc. Marco geldi çarşı iyice karıştı. Onlarca kombinasyon oldu. Ne melanet bir arc oldu yav bu
Neyse işte sağ kolluk öylesine bir tabir ona mı takıldınNe sağ kolluğu. Babalık, abilik yaptı Luffye Ace'in emanetine sahip çıktı. Sonradan yaptığı işler azmi ve iradesinden ötürü saygı duydu. Ama resmen abilik yapıyor.
Devretmedi. Bir el atın tek başına zor oluyor demiş. Onlar da kırmamış.Allah hiçbir kurgusal karakteri Oda'nın mizahının eline düşürmesin. Sanji bu kutlu görevi ne ara BM korsanlarına devrettiyse iyi yapmış.
Bu dediğin ancak One Piece'in mangakası Oda değil sen olursan olur.Sanji vs Queen Marco vs King Zoro vs Jack
Yeni canavar üçlü Luffy Sanji Marco
Üzücü...Sanji vs Queen Marco vs King Zoro vs Jack
Yeni canavar üçlü Luffy Sanji Marco