Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi yeter artık ama ya kaç bölüm oldu Oda yeter artık göster şu kimonulu Big momu. Öldük bittik kaç ay geçti. Hala ucundan gösteriyor yeter.
 
Ben büyük adamların tayfaya katılmasına hiç sicak bakmayan birisiyim. Gelişmeye müsait beraber yükselen gençler olarak iyiler.
Jimbei bir istisnadır. Tayfa yokken Luffy'e sağ kolluk yapmış. Korumuş kollamıştır kendisi

Ne sağ kolluğu. Babalık, abilik yaptı Luffye Ace'in emanetine sahip çıktı. Sonradan yaptığı işler azmi ve iradesinden ötürü saygı duydu. Ama resmen abilik yapıyor.
 
Sürekli vermiyor. En son benim hatırladığım meşhur 957.bölümde coşmuştu böyle. Şimdi de coşturdu. Viz de mi çalışıyor demişlerdi, öyle bir şey tam hatırlamıyorum. O 957 olayından beri takip ediyorum.
Şöyle 50. sayfadan falan direk buraya geldim. Dedim ne olur Zoro görmeyeyim artık yeter ama gördüğüm ilk şey Roronoa Zoro... :(
 
Şelale antik zamanda su su meyvesi yemiş bir wano üstadı. Su ölemeyeceği için meyve reenkarne olamıyor okyanus ile bütünleştiği için de hareket ve tepki vermekten bağımsız.Sadece suya kavuştuğu ve hareketsiz kalıp kendisinin bilinçli su olduğu şelaleye müdahele edebiliyor. Şelale aslında evrendeki en güçlü karakter olabilir.

BİR GEMİ ŞELALEYİ KAÇIRIRSA BAŞKA BİR GEMİ GELİR ONU ALIR.

BİR YONKUO ŞELALEYİ KAÇIRIRSA BAŞKA BİR YONKOU ONU ALIR

ÖZDEMİR ASAF
 
King Jack Queen.


Acaba Marco ölüp ölüp dirilmişmidir hep. Böyle sürekli güçlenen bir dirilme olsa serinin en iyi zoanı olur diyecem de. Kaidonunki mutlak ölümsüzlük veriyor gibi.
Aynen Dragon'dan üstün zoan olması imkansız mitoloji içerisinde. O nedenle bunu yiyen kişiyi yonkou yapmis zaten Oda... Bence durum bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık