Mihawk'a çok takılmamak lazım. Adamın serideki rolü Zoro'nun onu aşması. En büyük savaştada yer aldı daha ne olsun. Ama Dragon serideki en büyük 5,6 organizasyondan birisin lideri...Mihawk ve dragon manga içindeki pozisyinları.
Zaten bu YonkouProductions denen eleman bölümde bu sızanlar dışında da efsane şeyler olduğunu söylüyordu. Söyledikleri hep çıktı elemanın. BM Korsanları'nın tepkilerini falan örneklemişti hatta sızmadan önce. Bakalım daha neler çıkacak.Dikkat ettim de herhalde 3 sayfalık spoiler sizdi resimlerden net bir şekilde belli oluyo.
Yalnız bu bakış açısıyla Dragon daha büyük saksı olurMihawk'a çok takılmamak lazım. Adamın serideki rolü Zoro'nun onu aşması. En büyük savaştada yer aldı daha ne olsun. Ama Dragon serideki en büyük 5,6 organizasyondan birisin lideri...
Evet, malesef öyle oluyor.Yalnız bu bakış açısıyla Dragon daha büyük saksı olur
Bölümün başlangıcı kid vs apoo dovşü muhtemelen bu sızan spoilerların coğu bölümün sonuyla ilgılı.Zaten bu YonkouProductions denen eleman bölümde bu sızanlar dışında da efsane şeyler olduğunu söylüyordu. Söyledikleri hep çıktı elemanın. BM Korsanları'nın tepkilerini falan örneklemişti hatta sızmadan önce. Bakalım daha neler çıkacak.
Aynen ya Mam kadar oluşumu olan Doffy nin tayfadır rezil olan, şelaleden şakır şakır uçanlarda yonkou tayfası..Yok hala en rezil tayfa Dof'un tayfa.
Zoro ve Luffy bir Allstara girmiyor muydu ? Spoilerların bir tanesinde ben mi yanlış hatırlıyorum. ??Bölümün başlangıcı kid vs apoo dovşü muhtemelen bu sızan spoilerların coğu bölümün sonuyla ilgılı.
Zoro ve luffy ile ilgili hic bir şey sızmaması tuhaf queen gibi kid apoo dövşünü izlemiyoladır herhalde.?
Ben de o kısımları bekliyorum. Yarın sızsa bari. :/Bölümün başlangıcı kid vs apoo dovşü muhtemelen bu sızan spoilerların coğu bölümün sonuyla ilgılı.
Zoro ve luffy ile ilgili hic bir şey sızmaması tuhaf queen gibi kid apoo dövşünü izlemiyoladır herhalde.?
Doğrulanmadı doğrulansaydı zaten forumun konuştuğu tek konu bu olurdu herhalde.Evet, malesef öyle oluyor.
Zoro ve Luffy bir Allstara girmiyor muydu ? Spoilerların bir tanesinde ben mi yanlış hatırlıyorum. ??