Smoker iyidir, gel.Linlin'i hemen bırakmam fakat ilerisi teklifleri şimdiden değerlendiriyorum.
Smoker iyidir, gel.Linlin'i hemen bırakmam fakat ilerisi teklifleri şimdiden değerlendiriyorum.
Shanks yakında Mihawk'ın tayfasına katılır, o artık aranan bir korsan.Gel yol yakınken Shanks fanı ol. Bu ruh hastası Linlin ve tayfası seni daha çok üzecek...
Mihawk'ı bi düşün derim.Linlin'i hemen bırakmam fakat ilerisi teklifleri şimdiden değerlendiriyorum.
Ryuma döneminde Şelale falan yokmuş. Oroçi başa geçince Yol, köprü, şelale falan yapıyor. Oroçi döneminde yapılmış yani...Ryuma'da balon çıktı. Olay şelale'deymiş.
Kizaru Akainu istiyorsan bak olabilir. Onlar iyidirLinlin'i hemen bırakmam fakat ilerisi teklifleri şimdiden değerlendiriyorum.
Reis katakuri gelse yerlerini kim koruyacakBig mom ın surat ifadesine bakılırsa hayırlı olsun müttefikliği şimdiden . Kaido ve bigmom birlikte nasıl inecek diyorduk chopper görmesi yetti galiba . Marco da efsanevi bir giriş yapmış yalnız merak ettiğim geriye kalan tüm beyazsakal korsanlarını mı topladı yoksa sadece tümen komutanlarına ulaşabildiğini mi getirdi yanında , en önemlisi vista ve jozu da yanında mı . Big mom korsanları da şelale den bir yukarı çıkamadı . Ben de diyorum Oda katakuriyi neden getirtmedi bunlarla . Katakuri olsa bu şelale rezilliği olmazdı eee tabi adama da senaryo lazım
Haklısın ama düşman adasına da adamsız gitmezsin ya.Reis katakuri gelse yerlerini kim koruyacak