Teach tehditini de düşünmesi gerek.Teach denen kekonun hedefinde o poneglif olmaz mı ?Denizciler Kaido Big mom ittifakını üzerine çekmek istemez heralde
Teach tehditini de düşünmesi gerek.Teach denen kekonun hedefinde o poneglif olmaz mı ?Denizciler Kaido Big mom ittifakını üzerine çekmek istemez heralde
Olabilir tabiki ama Linlin çok zekice karar alan birisine mi benziyor sence ?Teach tehditini de düşünmesi gerek.Teach denen kekonun hedefinde o poneglif olmaz mı ?
Denk kapıştığı kişinin adamlarına rezil olan birisine benziyor daha çok.Tez zamanda geberir umarım.Olabilir tabiki ama Linlin çok zekice karar alan birisine mi benziyor sence ?
Bu kadını bu kadar üzecek şey uzun zamandır tatlı şeker gibi bir karakter görmemesi. Choppar'ı görünce keyfi yerine gelsin Kaido'dan vazgeçip bizim tarafa geçiş yapsın diyedir. Choppar görme hisleri depreşmiş kadının. Görür Yüce Kralı bırakır çapsız Kaidoyu.Kedi, özellikle de Marco'yu görünce keyfim yerine geldi, eskiler bi başka be
Şu sahne de efsane, kahkaha attım
Görülen o ki Big Mom'un gemisini bu şekil yıkmak için sağlam bir bacak gücü ve uçmak dışında bir şeye ihtiyaç yok. Hani sağkkol seviyesi diyeceğimiz K.Haki, B.Haki falan kullandılar da onu mu görmedim.Dof'ta o çap yok. Sağ kolların gölgesi edecek biri değil. G4'e karşı çaresiz kalan adamla sağ kolları kıyaslamayın artık.
Herşeyi geçtim de bu insanlar neden çıplak? Şelale düşmeniz yetmez donunuza kadar soyacağım diyen sapık bir karaktere mi evrildi?
Hayır artık bu iş zevkli gelmeye başladığı için yüzmeye hazırlandılar.Herşeyi geçtim de bu insanlar neden çıplak? Şelale düşmeniz yetmez donunuza kadar soyacağım diyen sapık bir karaktere mi evrildi?