Yalnız şelale'den düştükleri bilgisi kesin degil sanırım. Belki çıktıktan sonra karşılasıyorlardır.Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi bilir.
- Şelale
Yalnız şelale'den düştükleri bilgisi kesin degil sanırım. Belki çıktıktan sonra karşılasıyorlardır.Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi bilir.
- Şelale
Marco ve King'in yaptıklarına bakıp yerine Doflamingo'yu koyuyorum. Hiç sırtımıyor. Aynı tekme ile cumburlop ederdi bu vasıfsızları.Onu diyenler pustu şu anda xd Doffy sama hazretleri meğersem yonkouimiş.
Bize yeni düşmanlar lazım eskileri hayranımız oldu.Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi bilir.
- Şelale
Olayın şelale ile bir ilgisi yok ki. Bunlar şelaleden çıkıyor, başkaları yüzünden geri düşüyor. Aslında övgüleri King ve Marco hak ediyor, şelale değil. Ben işin dalgasındayım.Yalnız şelale'den düştükleri bilgisi kesin degil sanırım. Belki çıktıktan sonra karşılasıyorlardır.
CC bile Big Mam ı tokatlamış zamanında çokta şey etmemek lazım ..Marco ve King'in yaptıklarına bakıp yerine Doflamingo'yu koyuyorum. Hiç sırtımıyor. Aynı tekme ile cumburlop ederdi bu vasıfsızları.
Ben yıldızları kaydırırım, başkaları dilek tutar.Bize yeni düşmanlar lazım eskileri hayranımız oldu.
-Şelale
Olay duymakla ilgili değil. Law'ın room'u gibi, sesi nereye kadar ulaşırsa oraya kadar etki edebiliyor. Duymuyor olman önemli değil.Olay duymakla ilgiliyse kulak tıkacı takarlarsa ctlemiş olmazlar mı?
Bir umut ugrastım yine de olmadı.Üçüncü paneldeki balıklara bak, düştükleri belli oluyor.