Ya paylaşılan resimler sadece bana mı önceki sayılardan karma bir şeyler gibi geldi?
Doktorluk yapıp Çoppa'dan rol çalacak. Entel görünmek için gözlük takmış. Numarasız gözlük onlarMarconun gözlük takması neden acaba ? Bunun vücudu kendi kendini yenileme özelliği varken gözleri nasıl bozulur.
o dudakların sahibine izo diyorlar işte reyizSmothie'nin Marco'nun sahnesinden sonra dudaklarına yapılan vurgu ikili arasında bir ilişkinin habercisi midir?
dr kureha nasıl yaşlandıysa öyle )))))Marconun gözlük takması neden acaba ? Bunun vücudu kendi kendini yenileme özelliği varken gözleri nasıl bozulur.
En alt görsel Smoothie değil Izo ama Smoth panelinde ben direk utangaçlık ve etkilenme sezdim. İhtimal veriyorum ben.Smothie'nin Marco'nun sahnesinden sonra dudaklarına yapılan vurgu ikili arasında bir ilişkinin habercisi midir?
Aqnshshjahab. Yalnız gercekten çok üzücü.Sıçacam artık böyle işe. Oyun hamuru oldular. Gelen geçen mıncırıp atıyor bi kenara. Dedim belki Smoothie'dir belki bir planı vardı yok. La bu tayfa ne boka yarar? Bir Kaido tayfasına bak içlerinde en küçüğü olan Jack, amiral ve ona denk olan iki kişinin gemisine dalıyor bunlar o kadar kişi fakat Marcoooo veya Kingg demekten başka bir halt yedikleri yok.
Durum aynen bu:
Oynamıyorum yemin ederim oynamıyorum.
Merak uyandırsın diye, üzerine konuşulsun diye. 1 hafta önceden görüyorsun işte Spoiler'ı, bırak yuvarlansın yuvarlanacağı kadar.İnsan niye yuvarlar ifadesini? İlla gizem katacak. Hangileri söylesene.
O gösterilen dudak ızo nundur malum senelerdir wano ya gelmedi mangaka ''gizem'' kasıyor işte.Smothie'nin Marco'nun sahnesinden sonra dudaklarına yapılan vurgu ikili arasında bir ilişkinin habercisi midir?