Smoothie önümüzdeki haftalarda olan bölümlerden birinde 2,3 hamlede Neko'yu pestil ederse ne olacak
Insallah kurban bayramına keserizKaidonun sonu Madara gibi olacak...
Kaidoyu kesmek kime nasip olacak...
Ne çok müşterisi var, alacaklılar kapaya dayanmış vaziyetteler...Luffy, Kid, Law, Zoro, Kızıl Kınlar, Bm, Kozuki aşireti,
Koca Yonko kurbanlık dana gibi oldu yaw..
Hadi bakalımBu bölüm Marco'nun bölümü o yüzden çok uzatmıcam Sahipsiz,vasıfsız tayfa bulan şov yapıyor xd.
Onu bilemiyorum. Kid ve Law'ın dövüşe katkısı daha büyük olabilir tabi. Üç kaptan fantazisi yapabilir. Belki de tayfa fantazisi yapıp Zoro'ya ağırlık verebilir.Katılıyorum ama tek Yonkou ile dövüşürlerse Yani BM bir şekilde aradan çıkarsa. Zoro Kid'in de arkasında kalır diye düşünüyorum. Hatta buna Law bile eklenebilir.
Reis'in Zoro sevgisi bizi aşar. Saygı duyuyorumBoşuna hayal kırıklığı yaşamasın diye @Densetsu no Samurai ‘ya bunu diyorum ben de ama fazla ümitvar konuşuyor kendi açısından.
Hızını alamayan Oven bu sefer Bege'ye değil Zonuisha'ya ezilir.Katakuri yenilince deliren Oven Big Mom tayfası katledilirse herkese yürür heralde.
Oven'ın yediği darbeleri o arc yiyip ayakta kalamayacak olan novalar var.Hızını alamayan Oven bu sefer Bege'ye değil Zonuisha'ya ezilir.
Reis Kaido'ya yürür tayfa katledilirse Oven'a nedense ayrı sempatim var.Hızını alamayan Oven bu sefer Bege'ye değil Zonuisha'ya ezilir.
Oven'ın yediği darbeleri o arc yiyip ayakta kalamayacak olan novalar var.
Bu Isı/Sicaklıkla alakalı meyve yiyen adamların neden öfke problemi var anlayamıyorum. Meyve içlerine işliyor heralde: (bkz. Ace,Oven,Sakazuki)Reis Kaido'ya yürür tayfa katledilirse Oven'a nedense ayrı sempatim var.
Tamamen Katılıyorum. Şu anki düşünceme göre Law'ın olduğu yerde Zoro bir tık daha geri planda olur. Bu şekilde düşündüren şey bir kaptan olarak hep Luffy ile paralel işlenmesi buna birde Kid eklendi. Ama bu arc sonunda değişebilir. Zoro > Law beni şaşırtmaz.Onu bilemiyorum. Kid ve Law'ın dövüşe katkısı daha büyük olabilir tabi. Üç kaptan fantazisi yapabilir. Belki de tayfa fantazisi yapıp Zoro'ya ağırlık verebilir.
Kid ve Law'ın serideki rolü ne olacak ona bağlı biraz. Zoro'nun serideki rolü büyük bunu biliyoruz. KK sağ kolu ve en güçlü kılıç ustası olacağı belli. Law, geri planda kalacağını Dof dövüşünde gösterdi. Kid şu an o aşamada değil. Geleceği parlak olabilir. Ama ne kadar parlak olacak? Luffy'nin asıl rakibi Karasakal. Mesela onu sürekli parlatıyor mangaka.
Zaten benim savunduğum şey Zoro'nun dövüşte Kaido'ya handikap verecek bir kesik atacağı sadece. Ondan ötesine dair bir ipucu yok henüz.