Ben de direk onu diyecektim. Marco ataş atıyor ataş.Smothie'nin Marco'nun sahnesinden sonra dudaklarına yapılan vurgu ikili arasında bir ilişkinin habercisi midir?
Ben de direk onu diyecektim. Marco ataş atıyor ataş.Smothie'nin Marco'nun sahnesinden sonra dudaklarına yapılan vurgu ikili arasında bir ilişkinin habercisi midir?
Muhtemelen Kaido tarafından henüz haberci yollanmamış gelmelerini bekliyorlar sadece. Yani ittifaktan haberleri olmayabilir.Mogura Limanı varken neden şelaleyi kullandılar acaba. Bölümle alakalı en çok bunu merak ediyorum.
Böyle dedin de aklıma deli bir teori geldi;Smothie'nin Marco'nun sahnesinden sonra dudaklarına yapılan vurgu ikili arasında bir ilişkinin habercisi midir?
Oda ödül kaptan'a da bağlı demisti. Bu açıdan marco'nun fazla çıkması daha olası.Muhtemelen Kaido tarafından henüz haberci yollanmamış gelmelerini bekliyorlar sadece. Yani ittifaktan haberleri olmayabilir.
-
King vs Marco esnasında ikisininde ödülleri gösterilir muhtemelen. Acaba hangisinin ödülü daha yüksektir?
İkisinin de olabilir iki ihtimalinde gerekçeleri mevcut.
Bir de ödülleri eşit çıkıyormuş, gel bir de burdan yakMuhtemelen Kaido tarafından henüz haberci yollanmamış gelmelerini bekliyorlar sadece. Yani ittifaktan haberleri olmayabilir.
-
King vs Marco esnasında ikisininde ödülleri gösterilir muhtemelen. Acaba hangisinin ödülü daha yüksektir?
İkisinin de olabilir iki ihtimalinde gerekçeleri mevcut.
Hoşuna gitmeyen şey tam olarak ne Smoker?Keşke site benim olmasaydı da, şu seriye birkaç ay ara verseydim. İyice batırdı seriyi