Zorlamaya gerek yok bence. Topuğu götüne vura vura kaçıyor işte.Neyi yanlış söyledik ana karakter tayfaya ayak uyduruyor da sağ kol kaptana mı uydurmayacak.
Zorlamaya gerek yok bence. Topuğu götüne vura vura kaçıyor işte.Neyi yanlış söyledik ana karakter tayfaya ayak uyduruyor da sağ kol kaptana mı uydurmayacak.
@Millennium WizardBeni bilen biliyor.Benim ki Impel Down'da
Avengers a döndü bu iş. Bir uzaylılar istila etmesi shin sekaiyiHer süpernovanın çok imba özellikleri var.
Luffy: lastik meyvesi, fiziksel darbe hakisiz ise hasar almıyor. Geleceği görüyor, kral hakisi var.
Zoro: 3 kılıç kullanan tek kişi. Kılıçları dünyanın en iyilerinden. Dünyanın en iyi kılıç ustasının öğrencisi. Meito kullanan bilinen tek süpernova.
Kid: manyetizma gücü var. Kral hakisi var.
Bonney: dokunursa iptalsin.
Bege: insanları içine alan devasa bir kale.
Law: room içinde yardırıyor.
Hawkins: aldığı can kadar ölümsüz.
Apoo: duyabildiğin sürece saldırısından kaçamazsın. Dayanıksızsan tek bile atabilir.
Killer: ne idüğü belirsiz henüz
Xdrake: hem zoan hem çift silah kullanıyor muhtemelen rokushikiye hakim tek süpernova.
Urouge: saldırı aldıkça gücü artıyor.
Neyin duygusunu kasıyor onu anlamadım, en son ayağını uzatmış gazetesini okuyordu Reis, hep bir acındırma hep bir dram@Millennium Wizard
yokken Invictus reis vardı
Boş yapıyor ya, yok ki kafasını kesecek bir Roger tayfada, böyle köpekler bayıldığıyla kalıyor. Bu adam niye canlı bırakılır ki? OP'de canlı bırakılmaması gereken sayılı canavarlardan. Aklıma bu kadar vahşi bir psikopat olarak Enel geliyor, başka da var mı?Neyin duygusunu kasıyor onu anlamadım, en son ayağını uzatmış gazetesini okuyordu Reis, hep bir acındırma hep bir dram
Enel'e benzettiğine göre sen de bu tipi baya seviyorsun demektir. Beni de kıllandırdın şimdiBoş yapıyor ya, yok ki kafasını kesecek bir Roger tayfada, böyle köpekler bayıldığıyla kalıyor. Bu adam niye canlı bırakılır ki? OP'de canlı bırakılmaması gereken sayılı canavarlardan. Aklıma bu kadar vahşi bir psikopat olarak Enel geliyor, başka da var mı?
Roger Dressrosa ile beraber gömerdi Doff'u....Boş yapıyor ya, yok ki kafasını kesecek bir Roger tayfada, böyle köpekler bayıldığıyla kalıyor. Bu adam niye canlı bırakılır ki? OP'de canlı bırakılmaması gereken sayılı canavarlardan. Aklıma bu kadar vahşi bir psikopat olarak Enel geliyor, başka da var mı?
Enel yanına yaklaşamaz bu arada Enel Crocodile yakındır ama O farklı bir seviyeBoş yapıyor ya, yok ki kafasını kesecek bir Roger tayfada, böyle köpekler bayıldığıyla kalıyor. Bu adam niye canlı bırakılır ki? OP'de canlı bırakılmaması gereken sayılı canavarlardan. Aklıma bu kadar vahşi bir psikopat olarak Enel geliyor, başka da var mı?