Katacağı havayı istemiyorum. Ben takım elbiseli olanı istiyorum.Suit ayrı hava katmış bence.Adam zaten çok sade dövüşüyor suit farkını belli eder.
Sırf bu yüzden arcın bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum, öğrenmek için
Katacağı havayı istemiyorum. Ben takım elbiseli olanı istiyorum.Suit ayrı hava katmış bence.Adam zaten çok sade dövüşüyor suit farkını belli eder.
Arc'ın bitmesiyle olacak is degil. Artık sürekli giyer suit'i.Katacağı havayı istemiyorum. Ben takım elbiseli olanı istiyorum.
Sırf bu yüzden arcın bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum, öğrenmek için
Niye öyle olmak zorunda? Zamanında Luffy'e nutuk çektiği diye övülen adam değil mi bu Zoro?Kaptanı ne yapıyorsa Zoro da ona ayak uydurmak zorunda sonuç olarak.Ondan bağımsız takılacak hali yok ya kaptan nereye sen oraya. Burada eleştirilecek kişi 2 kaptan olabilir ama Zoro değil.
Bu arkadaşa bakmayın Sanji fanıdır hiç ciddiye alınacak biri değilSanji'nin novaların arasında olmaması bence çok fazla hasır şapka koymak istememesinden kaynaklı.Arkadaşın dediği gibi Sanji'yi hep gizledi.Çoğu arcın(2 yıl öncesi) MVPsi Sanji.
Seride birinin tayfasında olan her karakter kaptanının peşinde kuyruk gibiler korsan olarak.Zoro niye farklı olsun.Nutuk çeker önemli kararlar alınacağı zaman ona vakit var ama saniyelik olaylarda kaptanını korumak ve onunla beraber hareket etmesi gerek.Öyle de yaptı önce taşıdı bu bölümde beraber hareket etmiş işte.Niye öyle olmak zorunda? Zamanında Luffy'e nutuk çektiği diye övülen adam değil mi bu Zoro?
Beni bilen biliyor.Benim ki Impel Down'daBu arkadaşa bakmayın Sanji fanıdır hiç ciddiye alınacak biri değil
Ok.Seride birinin tayfasında olan her karakter kaptanının peşinde kuyruk gibiler korsan olarak.Zoro niye farklı olsun.Nutuk çeker önemli kararlar alınacağı zaman ona vakit var ama saniyelik olaylarda kaptanını korumak ve onunla beraber hareket etmesi gerek.Öyle de yaptı önce taşıdı bu bölümde beraber hareket etmiş işte.
Yan yana çizilmediler mi aga ? Daha ne istiyorsun ?Bir dakika bir dakika şimdi serinin mantığına ve dengelerine bakarsak Zoro’nun, Kaido’yu yarması imkansjsjjsmsks Tutamıyorum kendimi ya hahaha