Düz mantıktan çıkıp seriyi anlamaya çalışınca her şey basit aslında. Neyse Her zaman dediğim üçlü Mangada da beraber artık o yüzden sıkıntı yok fandaşÇok şükür muhalefetin çok sağlam bir argümanını(!) daha çürüttük. Tokat gatlinge devam
Düz mantıktan çıkıp seriyi anlamaya çalışınca her şey basit aslında. Neyse Her zaman dediğim üçlü Mangada da beraber artık o yüzden sıkıntı yok fandaşÇok şükür muhalefetin çok sağlam bir argümanını(!) daha çürüttük. Tokat gatlinge devam
Oda bir keresinde Nami'den etkilenme için tayfaya uydu demişti Luffy için.Zoro'nun kaçması da kaptanına ve Kid'e uydu olarak açıklanabilir.Kendi için endişeleniyorsa eğer.Sen Luffy için kaçtı diyordun da şimdi hatırladım.
Çok şükür çok şükürrrrDüz mantıktan çıkıp seriyi anlamaya çalışınca her şey basit aslında. Neyse Her zaman dediğim üçlü Mangada da beraber artık o yüzden sıkıntı yok fandaş
Hadım yeterli olur mu ki geri dikerler, en iyisi sanciyi kökten kaldırsınlar.Bence Sanji'nin hadım edilmesinin vakti geldi.
Bir dakika bir dakika şimdi serinin mantığına ve dengelerine bakarsak Zoro’nun, Kaido’yu yarması imkansjsjjsmsks Tutamıyorum kendimi ya hahahaÇok şükür çok şükürrrr
Artık gönül rahatlığıyla Zoro Kaido'yu yarabilir
Aynen açıklanır.Oda bir keresinde Nami'den etkilenme için tayfaya uydu demişti Luffy için.Zoro'nun kaçması da kaptanına ve Kid'e uydu olarak açıklanabilir.Kendi için endişeleniyorsa eğer.
Yav bırak Densetsu ben senin niyetini biliyorum Sana göre King'i enmayla 7 parçaya bölecek Zoro da Apoo'dan ayarı yedi o zaman.Her sağ kol aynı seviyede aynı değil zaten bunu görüyoruz.Kata böylesine çöp bir tayfayının arkasını topluyor misyonu aynı değil.Çok şükür muhalefetin çok sağlam bir argümanını(!) daha çürüttük. Tokat gatlinge devam
Kata sağ kol seviyesi demedik yalnız çarpıtmayalım, çarpıştırmayalım Her sağ kol aynı seviyede değil bu yüzden Luffy her sağ koldan güçlü değildir dedik. Nitekim gördük ki sağ kolları iplemeyen(!) Luffy Apoo'dan zurnayı yedsfdsfds.
3.sınıf tabi knk. Luffy, Zoro, Kid üçlüsü orda değil Apoo geri kalan tüm novalar olsa zıplatması lazım. Hangi tehlikelerden bahsediyorsun sen genç adam
Kaptanı ne yapıyorsa Zoro da ona ayak uydurmak zorunda sonuç olarak.Ondan bağımsız takılacak hali yok ya kaptan nereye sen oraya. Burada eleştirilecek kişi 2 kaptan olabilir ama Zoro değil.Aynen açıklanır.