Olm forum da hic luffy hater'ı yokmuş gibi bir de sen mi çiktın ?Dedi Luffy fanı
Olm forum da hic luffy hater'ı yokmuş gibi bir de sen mi çiktın ?Dedi Luffy fanı
Bu kılıççılar hava atmaya gelince slash'ler havada uçuşur, gerekli an da bir bok etmezler. Bir smoothie iki de marul bey.Ya bu Zoro kaçacaktıda ne diye öyle bina kesip hava yaptı hiç yakıştıramıyorum.
Arc bitince atar suiti demiyorum ki ben. Sonucu arc sonunda öğreniriz. Arc sonu dediğim Sanji'nin dövüşeceği zaman.Arc'ın bitmesiyle olacak is degil. Artık sürekli giyer suit'i.
Dedi Luffy fanı
Neyin sonucu?Arc bitince atar suiti demiyorum ki ben. Sonucu arc sonunda öğreniriz. Arc sonu dediğim Sanji'nin dövüşeceği zaman.
İstediğin her yerden bak kaçan iki kişi var resimde o kadarBizzat Oda söylüyor sadece fanca bakmayalım herşeye.
Kızdırmayı seviyorum hepte karşımda uçmuş bir Luffy fanı görüyorum ondandırOlm forum da hic luffy hater'ı yokmuş gibi bir de sen mi çiktın ?
La kullanacak mı kullanmayacak mı onun cevabı. Dövüşü bununla bitirirse geçmiş olsun, artık Suit bir parçasıdır Sanji'nin, takım elbiseyle gidip döverse böyle devam.Neyin sonucu?
Sağ koluna uyuyor reisİstediğin her yerden bak kaçan iki kişi var resimde o kadar
Teklenirken onu alıp kaçan sağ koluna uyuyor diyosun.HaklısınSağ koluna uyuyor reis