Zoroda güya Kingi alacaktı Marco geldi Zoro fanlarını ezdi geçti.Sanji vs Kataku... dur lan o geçen seferdi. xd
Zoroda güya Kingi alacaktı Marco geldi Zoro fanlarını ezdi geçti.Sanji vs Kataku... dur lan o geçen seferdi. xd
Hadi Zoro'dan beklentin yok Sanji'den niye varBence Zoro Smoothiyle Sanjide Queenle kapışır Marco da Kingi alır, Zoro bu arc kimle karşılaşsa dayak yiyiyo o yüzden fazla bi beklentim yok ondan Smoothie bile şüpheli.
Şelale olayı doğru çıktı ya, bana göre artık her spoiler doğrudurSahte spoiler o.
Sanji'nin ödül anlamın da zoro'nun rakibinden yüksek biri ile karşılaşacağını sanmam öyle bir şey olursa zoro vs bm yada kaido'ya kesin gözüyle bakarım.Bence Zoro Smoothiyle Sanjide Queenle kapışır Marco da Kingi alır, Zoro bu arc kimle karşılaşsa dayak yiyiyo o yüzden fazla bi beklentim yok ondan Smoothie bile şüpheli.
Marco iyileşme yeteneğini 3 amiral+Garp'a kafa atarak test edip Mf'den az-orta halli hasarla çıkmış, bu da kendisini kesmeyince 2 meyveli Teach'e kafa atıp ondan da sağ çıkmış biri. Dolayısıyla Marco bu performansını sadece Kizaru karşısında toplasa Kizaru sittin sene Marco'yu deviremez. Uzun süren dövüşler Marco'nun lehinedir. Ayrıca Aokiji ve Aka 10 gün dövüştü diye herkes 10 gün dövüşecek değil ya. O dövüşü uzatan şey meyvelerin birbirini nötrlemesiydi zaten.O ananasın 10 gün dayanabileceğini sanmam.Hele gücü uzun vadede etkisizleşiyor
Ya adam Baskın kostümüyle Aponun üstünü bağırttırıyor, Zoro ise Wano da 3 kişiyle karşılaştı 3 üde yaraladı adamı ve bunların hepsi Page1 in altı. Ben görünen köye bakarım öyle hayal dünyasında yaşamam.Hadi Zoro'dan beklentin yok Sanji'den niye var
O spoiler şelaliden daha uçuktu. Şelale yine iyi.Şelale olayı doğru çıktı ya, bana göre artık her spoiler doğrudur
Fanlık açısından aynı karakterin fanıyız ama seni hiç anlamıyorum.Zoroda güya Kingi alacaktı Marco geldi Zoro fanlarını ezdi geçti.