Jinbei eski bir shichi. Konumu var. O sebeple şaşırıyorlar. Bir şeyi de çarpıtmayın yav.Hayır değil. Jinbei geliyor, kidd bile altına sıçıyor. Zoro'ya bakıyorsun, tınlayan yok.
Jinbei eski bir shichi. Konumu var. O sebeple şaşırıyorlar. Bir şeyi de çarpıtmayın yav.Hayır değil. Jinbei geliyor, kidd bile altına sıçıyor. Zoro'ya bakıyorsun, tınlayan yok.
Kanka bende sanjiyi çok seviyorum ama ben bile anlayamıyorum. aşırı korkutucu bir mesaj geliyor bana.Fanlık açısından aynı karakterin fanıyız ama seni hiç anlamıyorum.
Son konuşulanlara göre, dövüş devam ediyormuş.Apoo teke gitmedi mi?
Zoro yasa boğuldu.Ya neyini gördükde Zoronun böyle konuşuyonki sen, en son filmde bile Mihawk seviyesinde olmadığını gösterdi Oda ve hangi süpernovayla karşılaşsa hasar aldı adam. Zoronun Sanjiden iyi gözükmesi sadece zayıf rakiplerle karşılaştığı içinmiş. Ben Zoro fanı olsam Whos who yada Smoothieden yukarsını beklemem ve Jackle karşılaşsa öperde başıma koyarım. Zoro Wanoda nasıl düşük seviyede olduğunu gösterdi bana ve gözümden düştü.
Abicim bu Zoro fanları hayal dünyasında yaşıyor, yok neymiş Kaidoyu Zoro kesecekmiş daha neler. Zoronun ne olduğunu Wanoda gördük ve Zırh hakiside beş para etmezmiş hiç bir savunma özelliği yok. Sanjinin ezdiği rakiplerde Zoro acayip zorlandı yara aldı ve nerdeyse Sanjiye helvasını pişirttirecekti ve Bigmomda bunu bayıla bayıla yerdi@BattalGazi Reis bunlar seni anlamıyor.
Reyiz öyle yorumlar yazıyorsun ki bir süre ekrana boş boş bakıyorum. Helal olsun çok iyi skill.Ya neyini gördükde Zoronun böyle konuşuyonki sen, en son filmde bile Mihawk seviyesinde olmadığını gösterdi Oda ve hangi süpernovayla karşılaşsa hasar aldı adam. Zoronun Sanjiden iyi gözükmesi sadece zayıf rakiplerle karşılaştığı içinmiş. Ben Zoro fanı olsam Whos who yada Smoothieden yukarsını beklemem ve Jackle karşılaşsa öperde başıma koyarım. Zoro Wanoda nasıl düşük seviyede olduğunu gösterdi bana ve gözümden düştü.
Reyiz öyle yorumlar yazıyorsun ki bir süre ekrana boş boş bakıyorum. Helal olsun çok iyi skill.
Ama bak orda Sanjide baskın kostümü vardı ve Luffy de gear4 yoktu, Zoro ise Enmayı almasına rağmen hala bize birşey göstermiş değil. Bide bu Zoro zırh uzmanıydı hani ondan herkez Sanjiyi zayıf görüyodu lakin Sanji zırhıyla kılıç durduruyo Namiye kalkan oluyo, Zoroyuda gelen geçem çiziyo.İyide page one dövüşü sonuçlanmadı ki ama Hem aynı adam Luffy'e tek attı o zaman Sanji>Luffy