Katakuri ve Cracker dışında pek bişi görmedikYa bu bigmom ve ailesine güç konusunda ne kadar takılıyorsunuz yav. Odanın trol ailesi işte gülün geçin. Komedi unsuru mis gibi. Millet kafayı yicek düştükleri hallere. Sanki sadece fight animesi
Katakuri ve Cracker dışında pek bişi görmedikYa bu bigmom ve ailesine güç konusunda ne kadar takılıyorsunuz yav. Odanın trol ailesi işte gülün geçin. Komedi unsuru mis gibi. Millet kafayı yicek düştükleri hallere. Sanki sadece fight animesi
Reis naptın öyleArkadaşlar Marcoyu direk Kingle eşleştirdiniz ama bence Jacke bile eşit dövüşemeyebilir, Bence Marco priest olarak geldi kötekleneni yiyileştirip geri sürecek
Arkadaşlar Marcoyu direk Kingle eşleştirdiniz ama bence Jacke bile eşit dövüşemeyebilir, Bence Marco priest olarak geldi kötekleneni yiyileştirip geri sürecek
İmkanı yok. O sırada Newgate ölmüş olsa da tayfa Marco'nun emrinde hâlâ bir aile gibi olmalı. Tayfanın tamamen dağılması bu savaştan sonra oldu diye geçiyor. Muhtemelen Komutanların hepsi vardı en azından, astları belki parça parça ayrılmıştır ama başlarındaki kişi hâlâ Marco gibi oldukça hatırı sayılır biri. 5v10 yapmalarına pek ihtimal vermiyorum.Mangada sadece Marco ve Teach çizildi ama Animede Teachin tüm tayfa (10) ve Marcolar (5) kişi gösterilmişti. Acaba gerçekten böyle olmuş olabilir mi ?
Manga'da iki tarafın da kalabalık oldugu söyleniyordu. Bölümü hatırlamıyorum ama 810'lar daydı.İmkanı yok. O sırada Newgate ölmüş olsa da tayfa Marco'nun emrinde hâlâ bir aile gibi olmalı. Tayfanın tamamen dağılması bu savaştan sonra oldu diye geçiyor. Muhtemelen Komutanların hepsi vardı en azından, astları belki parça parça ayrılmıştır ama başlarındaki kişi hâlâ Marco gibi oldukça hatırı sayılır biri. 5v10 yapmalarına pek ihtimal vermiyorum.
MF'de amirallerle 1v1 atabilen Marco'nun düştüğü duruma bak...Arkadaşlar Marcoyu direk Kingle eşleştirdiniz ama bence Jacke bile eşit dövüşemeyebilir, Bence Marco priest olarak geldi kötekleneni yiyileştirip geri sürecek
Zou başında bahsedildi olaydan diye hatırlıyorum, oralara denk geliyor. Açıp bakayım tam ne denmiş diye.Manga'da iki tarafın da kalabalık oldugu söyleniyordu. Bölümü hatırlamıyorum ama 810'lar daydı.
Ya geç bunları zehaha reise gel adam tam bir win win her gözüktüğü sahnede bir insan win alır mı alıyor bu adamOlabilir, ona da az biraz sempatim var. Fakat hala Ana'dan ümidimi kesmedim. KA tayfasına karşı zaten beklentim yoktu Smoothie hariç, beni üzen o oldu. Umarım bu arc sonu Linlin ve Smoothie'ye gereken iadei itibar yapılır.
Baktım şimdi 820. Bölümde Robin "İki taraf da savaşa tüm kuvvetlerini getirdi." diyor. Tayfa vs tayfa olmuş.Manga'da iki tarafın da kalabalık oldugu söyleniyordu. Bölümü hatırlamıyorum ama 810'lar daydı.