Spoiler bana biri yarın çıksa dese ki Marco tayfaya katılacak ne biliyim yalan olduğunu düşünürüm. Çok uçuk geliyor. Olsun isterim. Hatta Shanks'ın isteyip de alamadığı adamı Luffy'nin almasını çok daha fazla isterim ama içime sinmiyor bir türlü. WB'ye bu kadar hizmet etmiş birinin başka bir korsan tayfasında olması çok garip geliyor bana. Rayliegh'nin Rogerdan sonra başka bir tayfaya katılması gibi soğuk bir düşünce bana kalırsa.
Aynı Ray Ace’i kurtarmaya gitmemişken Luffy’yi eğitmeye gitti.
Şimdi Marco nispeten genç ve aktif. Üstelik tecrübeleri de çok. WB’nin son emirleri de aslında Luffy’yi takip etmesine sebep olabilir. Zira ölürken op gerçekten var diyen adamın birinci adamı bunu bir dava edinebilir kendine. Üstelik Luffy’nin Shanksa senden daha iyi tayfa toplayacağım meydan okuması için de enfes olur.
Gelelim benim ne beklediğime; bence Marconun tayfaya katılması iki yönden zor.
1) Marco Jimbei gibi geri durabilecek biri değil. Zoro da Sanji de gölgesinde kalır. Oda bunu göze almaz sanırım. Çünkü ya Marcoyu harcar ya da bu ikisini. Jimbei de bence ikisinden güçlü ama ikisi de onu aşacak bir hava veriyor.
2) Kalan WB korsanlarını bir araya toplayıp günü geldiğinde savaşa katacak adam olsa olsa Marcodur. Tayfa üyesi olmasındansa dost tayfanın kaptanı gibi hareket etmesini daha çok beklerim ve isterim.
Bu yüzden gelmesi WBye saygısızlık olmaz ama Marcoyu kısıtlar. Bunu da istemem.