Semih şentürk gibi çar çünkü +90 da giriyorYa geç bunları zehaha reise gel adam tam bir win win her gözüktüğü sahnede bir insan win alır mı alıyor bu adam
Semih şentürk gibi çar çünkü +90 da giriyorYa geç bunları zehaha reise gel adam tam bir win win her gözüktüğü sahnede bir insan win alır mı alıyor bu adam
Adam en azından Jackın Kingden alt seviye olduğunu kabul etmişMF'de amirallerle 1v1 atabilen Marco'nun düştüğü duruma bak...
Marco geliyor hacı daha ne olsun?Heyt be aslan Marco.Bugün yeni spoiler yok galiba.
Aslında cok umursamam da şu zoro luffy konusunu merak ediyorum doğru mu değil mi diye.Marco geliyor hacı daha ne olsun?Heyt be aslan Marco.
Daha ne olsun adamlar spoiler diye sayının yarısını atmış biraz daha atsalar sayı tamamlanır zatenBugün yeni spoiler yok galiba.
O spoiler gerçek çıkacaktır Yarın bölümü okumuş kadar olacağız.Bugün yeni spoiler yok galiba.
Yukarda yazdım luffy zoro konusunu merak ediyorum yoksa spoiler meraklısı değilim zaten perşembe günleri geliyo normal spoiler.Daha ne olsun adamlar spoiler diye sayının yarısını atmış biraz daha atsalar sayı tamamlanır zaten
Resme bakınca Nardo Saskeyi duymak... Şelale de var. Kapissinlar