Ben Smile yeyip kuğu özelliği kazanabilir diye düşünüyorum.Luffy için yemeyeceği şey yok.
Ben Smile yeyip kuğu özelliği kazanabilir diye düşünüyorum.Luffy için yemeyeceği şey yok.
Tayfadaki herkes yer.Ya bu bölümler beni acayip bayıyor artık savaş başlasaya, boş beleş işler belki 1 yıl felan ara versem iyi olacak.
Bu arada sizce Zoro Luffy için smile yermi?
Kuğu mu ? İyiymiş.Ağzında kılıç tutan yeşil kafalı bir kuğu düşündümBen Smile yeyip kuğu özelliği kazanabilir diye düşünüyorum.
Daha rahat boyun eğebilsin diyedir o.Kuğu mu ? İyiymiş.Ağzında kılıç tutan yeşil kafalı bir kuğu düşündüm
Luffy için yemeyeceği şey yok.
Bence Zoro daha rahat kaçabilsin diye hem karada, suda ve havada.Daha rahat boyun eğebilsin diyedir o.
Bende ciddiye alıp cevap verdim ama soruyu sadece Zoro ile ilgili muhteşem esprisine zemin hazırlamak için sormuş.Tayfadaki herkes yer.
Hımm...Luffy için yemeyeceği şey yok.
Evet yine tekme bazlı, ayaklardan çıkıyor. Ama çapı epey geniş, anka şeklinde bir mühür bırakıyor alevlerle. Akainu'nun yumruk şeklinde lav saldırıları gibi. Meyve bazlı bir saldırı var.Tekme gibi ya.
https://readjump.com/mangas/one-piece/981#18
Sağ en alttaki panelde gemiye çok yakında, tekmeyi koymuş gibi duruyor.
Oda'nın maskarası oldu.Linlin de işe yaramaz ki. Kadın 2 arctır maskara oldu. Bunun için atalarımız güzel bir laf etmiş. Kurt kocayınca köpeğin maskarası olur.