şuna çok güzel caps yapılır
Yaparken eğlendim, yalan yok.
şuna çok güzel caps yapılır
Biliyorum. Her dövüştüğü adam küçümseniyor dediği için en son onunla dövüştüğünü yazdım. Page One üzerinden ne Sanji'yi ciddi bir şekilde vurabilirim, ne de Page One'ı, Apoo ve Hawkins'den güçlü görebilirim.Jinbeiyle birlikte tekledi evet o olmasa 2 atıcaktı buda saliselerini alır biliyorsun..
Şöyle haşin bakışlı bir Apoo avatarı yakışır. Momo'nun yeni ustası Apoo olsun artık.Zurnacı Apoo iki balonu aynı anda patlatarak seriye damgasını vurmuş. Katakuri’nin emeklerine yazık.
Luffynin gorememesi mangakanin rezilligi, bu cocuk daha gecen ark gelecegi goruyordu sozde. Katakuri benim gordugum gibi goruyo falan diyodu. Bu tamamen mangakanin rezilligi. Ama zoronun adam akilli dovusu olmadi zaman atlamasindan sonra. Simdi mangaka yeni birsey cikardi haki saglam dovuslerden sonra gelisiyo diye. Madem zoro sag kol veya sol kol seviyesi, zaman atlamasindan sonra direk sol kol seviyesi olarak cikti o zaman . Cunku zoronun kendisini zorliyacak hicbir dovusu olmadi mantiken 0 gelisim gosterdi zaman atlamasindan-wanoya kadar. Zoro zaman atlamasindan sol kol olarqk cikamiyacagina gore suanda enmayla bile yc3 eder mi tartisilir. Luffy konusunda, luffy onca plot armorla katayi anca alabilmisken, kadioyu nasil alcak merak konusu xd gerci super mangakamiz icten patmalali haki falan gene bir power up aldirdi cocuk adam luffyeYalnız aynı şeyi sağ kol seviyesi Luffy'e de yapıyor ? O da mı sağ kol seviyesi değil ?
Söz bak eğer Zoro böyle sürpriz yada başkası araya girmeden sağlam bir darbe yesin direk ilk kabul edecek kişi ben olurum.
Bu yeni dünyaya girdikleri zaman viski tepesimi ismini unuttum limdi bir yer vardı. Orda Zoro luffye saldırmıştı kesmişti falan... Filler mıydı acaba?Zoro'ye sallayıp Sanji'yi övenler var. Zoro en azından kaptanının yanında kafasını tekmelemiyor.
Kılıcı adamın önüne geçti artık haklısın nedir bu sihirli kılıç felan yazık oldu karaktere bi Maho Shoujo dönüşümü eksik oda olsa tam sailor moon. Zaten Usagide hep dayak yiyip sonradan sihirli tacıyla döverdi milleti.Zoro'nun luffy abisi, dur geç arkama demiş.
Kid abisi apoo'ya silleyi yapıştırmış.
Kaido ile savaşta; zoro abilerinin arkasına sığınır. Zoro: abi dur kılıcım var hani kaidoyu kesen türden.
Kid abisi: tamam oğlum sıkıntı yok. Çeker kılıcı meyve gücüyle basar haki ve kaido'yu keser. Zoro'nun gönlünü alır. Kılıç görevi tamamlandı.
Viski farklı, birde Filler bölüm var,dediğin bölümü biliyorum o sahne filler.Bu yeni dünyaya girdikleri zaman viski tepesimi ismini unuttum limdi bir yer vardı. Orda Zoro luffye saldırmıştı kesmişti falan... Filler mıydı acaba?
like olsa günün hiti eline sağlık ahahah
Niye farklı? Zoro saldırdı mı saldırmadı mı?Viski farklı, birde Filler bölüm var.