Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Çok zayıf canım bu Zoro benide hayal kırıklığına uğrattı ben diyodum Sanjiyi az terletir diye lakin yok çok zorlanıyor sağlam rakipler karşısında. Bi Sanji fanı olarak rakibimiz Zoronun böyle her önüne gelene ezilmesi bizi üzüyor acaba Zoroyu atıp Kidimi alsak tayfaya demeden edmiyorum yada Lawda fena değil bi düşünün derim.:good:
Oda'ya gidip Sanji, Zoro'yu alır desen gider kendini asar. Fanfic mi okuyorsun sen acaba?
 
@RedTeroR Birisini ovmeye veya yermeye gerek yok. Diyorum ki, eger zoro apooyu hazirliksiz yakalayip apooyu kesse, zoroyu yuceltip apooyu yerin dibine sokardiniz apoonun gozlem hakisi iyi degil diye. Ee simdi apoo kesti, zoro fanlari hala zoroyu savuncak bir sebep ariyo. Vazgecin su huylardan diyorum. Körü körüne bir karakteri savunmayin. Bal gibide kesildi zoro. Sanildigi gibi sag kol seviyesi falan degil zoro. Eger kinglede eslesirse, hikayeden dolayi dovus icinde power up alip, indircek kingi. (sahsen ben zoronun king ile dovuscegini sanmiyorum orasi ayri.)
Yalnız aynı şeyi sağ kol seviyesi Luffy'e de yapıyor ? O da mı sağ kol seviyesi değil ?

Söz bak eğer Zoro böyle sürpriz yada başkası araya girmeden sağlam bir darbe yesin direk ilk kabul edecek kişi ben olurum.
 
Böyle ota boka damage alacaksa bunlar işimiz var.... Bizde oturmuş hayal kuruyoruz Luffy yonko oluyor Zoro yonko sağ kolu oluyor falan bu hayalin gerçekleşmesi 2030 yılını bulu bu şekilde olacaksa Zira Apo gibi müptezelin kan aldığı adamlara King Queen kadavra muamelesi yapıp üzerinde deneyler yapar diyecem aklıma bizim Oda geliyor Apo nun kan aldığı adamlar bir kaç hafta sonraki bölümde King ve Queen i indirip Kaido'ya yürüyecek....Tutarlılıkta Oda gibi olun tam bir idol bu konuda
 
Law, Hawkins'i yamulttu şimdi Kidd Apoo'yu bağıttırır..Novaların yarısının doldurma karakterler olduğu anlaşılır artık..
 
Sosyal deney gibi bir bölüm olmuş.Herkes önceliğine göre bir karakteri savunup diğerinden hiç bahsetmiyor.Bahsedenlerde gömmek için bahsedip darbeyi alan diğer karakterden hiç bahsetmiyor.Halbuki hepsi alıyor darbeyi.Allah akıl fikir versin
Zoro'nun Denjiro'ya bakmasını kıskançlık olarak algıladı bu forum. =)
 
Birşey demiyorum zaten manga cevabı vermiş.



Sorun yok.Amiral de aynı duruma düşmüştü.Logia olmanın önemini tekrar görüyoruz.Ses dalgasına haki yükleyebileceğini sanmıyorum eğer yapabiliyorsa Kaido'nun has adamlarından biri olurdu zaten.
Amiral logia ve saldırıyı izledi. Kizaru napıyor bu sıfatını... Der gibi Apooyu izliyordu. Sonra saldırıyı yedi ki zaten logia olmasına güvendiği için çizik bile almadı.

Luffy ise ani şekilde yemiş saldırıyı. Yani Apoo değilde hakisi üst düzey biri olsa Luffy ciddi zarar görebilirdi. Aşması gerekiyor artık bunları.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık