Oda sorumu sensey mangaka adama bir uyanış açtırır yerden gökten metal çıkartırBunu ben de anlamadım. Issız bir adada dövüşse ne yapacak bu adam? Meyvesi ne işe yarıyor bilmiyorum.
Bilen varsa beni de aydınlatsın.
Oda sorumu sensey mangaka adama bir uyanış açtırır yerden gökten metal çıkartırBunu ben de anlamadım. Issız bir adada dövüşse ne yapacak bu adam? Meyvesi ne işe yarıyor bilmiyorum.
Bilen varsa beni de aydınlatsın.
Katılıyorum. Kid en az Queen kadar en iyi King kadar güçlüdür. Maziden kalma ihanetin intikamını fena almış. Dediğin gibi 2vs1 olsa o darbeden sonra Apo kendine gelene kadar Kidd , Hawkinse cehennemi yaşatır.Kid en kötü ihtimalle Queen seviyesi bir adam Apoo hiçbir şey yapamaz kendisine.Hawkins,Apoo vs Kid olsun yine Kid alır derim şahsen.
Hem Shanks'ın tayfayla,hem Bm tayfasından birisiyle,hem Kaido'yla kapışmış,kapışmadığı adam kalmamış bir herif.Sağ kol ile sol arasında bir gücü olduğunu düşünüyorum ben.Katılıyorum. Kid en az Queen kadar en iyi King kadar güçlüdür. Maziden kalma ihanetin intikamını fena almış. Dediğin gibi 2vs1 olsa o darbeden sonra Apo kendine gelene kadar Kidd , Hawkinse cehennemi yaşatır.
Koka kullanmak yerine yeni B.Haki tekniğini kullanıyor olabilir.Benim anlamadığım Kid niye haki basmıyor?
Edit: Kid gibi bir karakter, ve hain apoo... Direk ölümüne saldırması lazım. Ama işte Oda...
Bence Oda Apoo ölmesin diye uğraşıyor işte... Kesin bizimkilere yardım edecek.Koka kullanmak yerine yeni B.Haki tekniğini kullanıyor olabilir.