Kid de top gibi oynar.Apoo bir dahaki bölüm karşılık verir.
Ama iş Luffye kalsa top gibi oynardı Apoo ile.
Kid de top gibi oynar.Apoo bir dahaki bölüm karşılık verir.
Ama iş Luffye kalsa top gibi oynardı Apoo ile.
Baba adam demirBenim anlanadığım Kid bu metalleri nerden buluyor herif bide lego dizer gibi diziyor parçaları traktör felan yapıyor, buna bi açıklaması olan varsa lütfen benide aydınlatsın.
Bunu ben de anlamadım. Issız bir adada dövüşse ne yapacak bu adam? Meyvesi ne işe yarıyor bilmiyorum.Benim anlanadığım Kid bu metalleri nerden buluyor herif bide lego dizer gibi diziyor parçaları traktör felan yapıyor, buna bi açıklaması olan varsa lütfen benide aydınlatsın.
Sanırım meyvesi yaratıyor o metal parçalarını.Başkada mantıklı açıklaması yok.Bunu ben de anlamadım. Issız bir adada dövüşse ne yapacak bu adam? Meyvesi ne işe yarıyor bilmiyorum.
Bilen varsa beni de aydınlatsın.
Kidd'in meyvesinin ne olduğunu bilmiyoruz henüz.Bunu ben de anlamadım. Issız bir adada dövüşse ne yapacak bu adam? Meyvesi ne işe yarıyor bilmiyorum.
Daha iyi olur kendini geliştirmek zorunda kalır.Toprakta ki demiri kullanabilmek için.Bunu ben de anlamadım. Issız bir adada dövüşse ne yapacak bu adam? Meyvesi ne işe yarıyor bilmiyorum.
Adamın yanına alacağı üç şeyBunu ben de anlamadım. Issız bir adada dövüşse ne yapacak bu adam? Meyvesi ne işe yarıyor bilmiyorum.
Bunu ben de anlamadım. Issız bir adada dövüşse ne yapacak bu adam? Meyvesi ne işe yarıyor bilmiyorum.
Bir yer geliyor aklımaBenim anlanadığım Kid bu metalleri nerden buluyor