Umudunu yitirme.Bakma, ben de Zoro'dan şov bekleyenlerdendim.
Umudunu yitirme.Bakma, ben de Zoro'dan şov bekleyenlerdendim.
Filo Amiral derken Garp, Sengoku diyoruz Sakazuki gibi yeni yetmeleri değil yanlış anlaşılmasın o sıralama gerçekten o rütbenin gücüne ulaşanlar içinApoo>yonkou>filo amirali>amiral>sağ kol
Zoro olmasa Luffy ölürdü. Bunun nesi mantıksız? Ölümden kurtardı işte. KO, aynı bölümde kalksa da KO. Lucci'de KO olmadı mesela. Bilinci yerindeydi kalktı, burada da Zoro kucağına almadan kalksaydı ya.Aslında Zoro'nun saatlerce baygın kalmasını en az zararla atlatmışsınız zamanında onu anladım. Aynı bölüm içerisinde ayakta olan nasıl KO olmuş oluyor? Hele bir de ölecekmiş. Ve beyin göç eder. O saldırıyı Zoro yese diye bir ihtimalden bahsedilmiyor. Luffy'nin kaptan olması bile o saldırıyı onun üstüne çeken bir olgu.
Aynen o kızıl köpek önce yaşlı-ölü wb yensin. Ama apoo bu bölüm gerçekten iyi yükselişe geçti.Filo Amiral derken Garp, Sengoku diyoruz Sakazuki gibi yeni yetmeleri değil yanlış anlaşılmasın o sıralama gerçekten o rütbenin gücüne ulaşanlar için
Apoo'dan küçük bir şov bekliyordum yalan yok ama Luffy'i bayıltmaya gidecek kadar iyi bir performans beklemiyordum açıkçasıAynen o kızıl köpek önce yaşlı-ölü wb yensin. Ama apoo bu bölüm gerçekten iyi yükselişe geçti.
Tam sana demedim ama ben Sanji güçlü insanlarla karşılaştı Zoroya göre hakisi artmıştır dediğim Zoro fanları dövdümüde artacak felan diyip dalga geçiyorlardı.Abi ben Sanji dayak yerken buraya üye bile değildim. Hem sanji ne zaman dayak yedi ki ? P1 in vurduğu bir tokadı diyorsan koskoca antik zoan kullanıcısı adam bi zahmet bir tane vursun yani.
Belki de saniyeler geçmeden ayılıyor herif. Aynı adam Kaido karşısında tamamen bilinçsizken h.haki salıyor. Sen bu adam ölürdü diyorsun. Sırf Zoro Apo'yu indirmeyi denemeyip kaçmaya çalıştığı için. Galiba zamanında baya bir ağrına gidecek bir şey söylemişiz, bilenmişsin baya. Bugün baya çirkin bir tarafını gösterdin sağol.Zoro olmasa Luffy ölürdü. Bunun nesi mantıksız? Ölümden kurtardı işte. KO, aynı bölümde kalksa da KO. Lucci'de KO olmadı mesela. Bilinci yerindeydi kalktı, burada da Zoro kucağına almadan kalksaydı ya.
Valla ben artık zerre ciddiye almıyorum. Saçma salak Bi seri. Söyleyince hater diyorlar E. Oda bu konuda çok başarısız.@Kompositör
- Katakuriyi yenmiş adamın bu altılıda zorlanması komiğime gider.
Daha geçen hafta bu yorumu yapmışsın.Gülsek mi ağlasak mı bilemedim manganın vaziyetine.
Boş yere uğraşıyorsun. Adam kanserlik.Belki de saniyeler geçmeden ayılıyor herif. Aynı adam Kaido karşısında tamamen bilinçsizken h.haki salıyor. Sen bu adam ölürdü diyorsun. Sırf Zoro Apo'yu indirmeyi denemeyip kaçmaya çalıştığı için. Galiba zamanında baya bir ağrına gidecek bir şey söylemişiz, bilenmişsin baya. Bugün baya çirkin bir tarafını gösterdin sağol.