''Zoro bayılır diye kullanmak istememiştir. '' Senden bu yorumu beklerdim. .dTayfada tek kral haki kullanan o olunca boşa harcamak istememiştir.
''Zoro bayılır diye kullanmak istememiştir. '' Senden bu yorumu beklerdim. .dTayfada tek kral haki kullanan o olunca boşa harcamak istememiştir.
Apoo ve queene daha fazla konsantre olurdu zaten zoro ile breaber coğunu haşamat etti.Tayfada tek kral haki kullanan o olunca boşa harcamak istememiştir.
Sayı üstünlüğü şuan bizimkilerde (Luffy,Zoro,Kid,Killer) olmasına rağmen izlerse saçmalar mangaka.Apoo ne yapacak 4 adama karşı ?Generalsin ordunu mu savaştırırsın, yoksa piyadelere çekilin ulan deyip tekme tokat düşmana tek mi dalmaya çalışırsın?
Herşeyin bir usulü var. Herkes tokatlanacak sonra yıkımcılarla Kaido yu araya mı alırlar yoksa tek tek mi döver indirirler orasını bilemem
Abi ben Sanji dayak yerken buraya üye bile değildim. Hem sanji ne zaman dayak yedi ki ? P1 in vurduğu bir tokadı diyorsan koskoca antik zoan kullanıcısı adam bi zahmet bir tane vursun yani.Sanji dayak yediğinde öyle demiyodunuz ama dövdümüde güçlenecek diyodunuz şimdi öylemi oldu?
Oha ben bunu nasıl düşünemedim? Sen benden de hater çıktın.''Zoro bayılır diye kullanmak istememiştir. '' Senden bu yorumu beklerdim. .d