Bayılma öyle olmaz. Anlık sersemleme bir kaç saniyeye ayılmış adamBahanemiz de hazır, aşırı güçlü saldırı yüzünden Luffy bayıldı, yoksa Luffy affetmez biliyorsunuz
Bayılma öyle olmaz. Anlık sersemleme bir kaç saniyeye ayılmış adamBahanemiz de hazır, aşırı güçlü saldırı yüzünden Luffy bayıldı, yoksa Luffy affetmez biliyorsunuz
Oda Zoro'nun bayılma tartışmalarını duymuş olacak ki cevap olarak böyle bir sayı çizdi alın tartışın o zaman bunu hakettiniz siz diye.
Çok iyiydi bu. Tebrikler.
Kid, Zoro reyizi ağzı açık izliyorZoro>Kid oldu zaten sen daha farkına varamamışsın.
Benim gördüğüm kaçan bir zoro ve kovalayan Apoo'yu tekleyen Kidd, sen bu sahneden Zoro > Kidd çıkardıysan en yakın göz doktoruna görünmeni öneririm.Zoro>Kid oldu zaten sen daha farkına varamamışsın.
Apoo'ya habersiz saldırmaya benzemez bu işler, dikkat et istersenLuffy neyse de Zorocuğunu harcamasına şaşırdım.
Geliyorum aslan parçası.Kolla kendini
İlk rakipler her şeyi belirler biz Zoro'da bunu az yaşamadık.Nerde çapsız rakibi var Luffy üzerinden ön plana çıktı.Zoro>kid demek için Mangayı gözle değil burunla okumak gerek.
Saldırıların sunuluslari arasındaki farktan anlaşılıyor. Ayrıca Apoo Kizaru'ya en başta Zoro'ya yaptığını yapıp sonrasında da Luffy'e yaptığını yapıyor. Kizaru'nun daha çok etkilendiği tahmin et hangisi. Ayrıca iki defa çalışmış Luffy'e. İkisinde de yüze çalışmış.Nerden biliyorsun belki zoroya vurduğu darbe daha güçlü savunması güçsüz bir adama 5lik saldırının vercegi hasarı savunması güçlü adama 10luk saldırı verir anca savunması güçsüz luffy diye apoonun saldırılarına güç bicmekte tam luffy fanı hareketi