Gats gibi kucaklayamamışsın hacı antrenman eksikliğiniz var nasıl çözeceksiniz bu durumu ?Bölümden inanılmaz memnunum Sonuçta kucaklayan taraftayız
Gats gibi kucaklayamamışsın hacı antrenman eksikliğiniz var nasıl çözeceksiniz bu durumu ?Bölümden inanılmaz memnunum Sonuçta kucaklayan taraftayız
Valla orasını bilemiyorum. Ama o da güzel kaçıyor bak, takdir ettim.Aynen. Zoro, Apoo'yu yenemeyeceğini düşündüğü için kaçıyor.
Valla kaçan taraftasın onu da düşün Zoro hiç bir zaman kaçmaz sırtından yara almaz diye bir şey yok alır valla bu bölüm onu gösterdiBölümden inanılmaz memnunum Sonuçta kucaklayan taraftayız
Dimi hiç olmasın korsanlar kralı olcam diyipte gelenden gecenden tek yiyip kucaklarda taşınmiyor ZoroBölümden inanılmaz memnunum Sonuçta kucaklayan taraftayız
Luffy'nin yediği saldırı mi yedi de Luffy gibi bir duruma düşmesini bekleyeyim? Saldırılar arasında bariz fark var. Çok güçlü bir saldırı doğrudan yüzünden patladı adamın. Ha yine de tepkime ortaya koydum önceki sayfalarda.Luffyci degilmiydin sen taktiğin şu mu zoroya saldırıyim luffy unutulsun Zoro dayak yemiyor o saldırıyı alıyor ama luffy gibi gözleri gidip kucaklarda taşınmiyor Zoro plancı değildir evet ama kaidou ve big mom var karşılarında luffy bile doffla dövüşceği zaman kendini tutuyor kaido big mom ve tayfalari varken güçlerini dağıtıp kendilerini bithap bir şekilde kaidonun önüne yem etmicek kadarda akıl vardır zoroda.
Fani olduğun Lütfünün haline üzülceğine zoroya salliyorsun
Tek başıma kk olamam derken çok haklıymış eleman resmen geleceği görmüş ilk yarıda.
Bence güzel kaçırıyor.Valla orasını bilemiyorum. Ama o da güzel kaçıyor bak, takdir ettim.
Zoro>Kid oldu zaten sen daha farkına varamamışsın.En büyük hatayı Zoro > Kidd deyip haddi aşan Zorocular yaptı
Luffy'nin potansiyel tüm rakibini övme ve yerme girisimindeler. İşlerine gelen taraftarlar Dof'cular ama kendi ayaklarına da sıkıyorlar. Ofansı Dof'un baya baya zayifmis bunu anladık.Onlar ayrı bir dünya zaten. Adamlar Luffy'den dayak yiyince Zoro yancısı oldu iyice.