Çık aradan parazit yapıyorsun ResssssHaydaa onu sana demedim ya.
@DOLUNAY
Denjiro bence en güçlü Kın. Onunla alabilir yani çöp çıkamaz herhalde bu saatten sonra 9'ların en güçlüsü
Çık aradan parazit yapıyorsun ResssssHaydaa onu sana demedim ya.
Luffy'de çizilen bir karın açlığı efekti yok, Luffy'de dikkatini dağıtan bir şey yok, Luffy'de hala düşmanının arasındayken bayılma var Zoro'da yok.Luffy on saniye sonra kalkıyor gözünün önünde. Her şeyinde bilincinde olarak kalkıyor.
Kanka özür dilerim, aşırı yanlış okumuşum.Evet dostum tek başına Jack'in yetersizin bulunacağını düşündüğümden yanına King'i de verdim. Hastayım ben çünkü
@Res
Onu ima etmedim ve bölümden sonra Kaido'ya yüreyecek algısı oluştuğu için yazdım la onu çok bir yere gitmiyor işte aynı yerlerdeyiz
Zoro'nun bayıldığı yerde düşman yokken Luffy'i iki dakikada paket edeceklerdi.Apoo yetmezse Queen var orda.Okumuşsundur mangayı Kaido'nun ordusunun merkezinde ya hepsi? OndanLuffy on saniye sonra kalkıyor gözünün önünde. Her şeyinde bilincinde olarak kalkıyor.
Birde açtı diyor aqlyğfgklek. Zoro"nun mamasını, suyunu ver kaidou keser, ama açsa ilk yarada gümbürtü öyle mi reyiz?Luffy'de çizilen bir karın açlığı efekti yok, Luffy'de dikkatini dağıtan bir şey yok, Luffy'de hala düşmanının arasındayken bayılma var Zoro'da yok.
Haklısın Reis çok benziyorlar birbirlerine zaten Zoro orada düşman yokken şınav falan çekmeliydi niye bayılıyorsa artık
Dostum hiç sıkıntı değil olur böyle, makarasına yazdım zaten hastayım falan diye sert yaptı sanma yaniKanka özür dilerim, aşırı yanlış okumuşum.
Açtı demiyorum ben, Serinin çizeri, Seriyi yazan adam, Mangaka, Canon bilgi açtı diyorBirde açtı diyor aqlyğfgklek. Zoro"nun mamasını, suyunu ver kaidou keser, ama açsa ilk yarada gümbürtü öyle mi reyiz?
Birader seninle pek uğraşasım yok sen git Brook, Chooper Apoo alır diye tartış.Zoro'nun bayıldığı yerde düşman yokken Luffy'i iki dakikada paket edeceklerdi.Apoo yetmezse Queen var orda.Okumuşsundur mangayı Kaido'nun ordusunun merkezinde ya hepsi? Ondan
İkisi aynı durum tabiki değil ama Zoro'nun Luffy'i kurtardığını kabul etmiyorsun nabalım şimdi yani